Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Καραγκιοζιλίκια ρε καραγκιόζη(δες);

Αναγνώστης: Καραγκιοζιλίκια ρε καραγκιόζη(δες);

img_105


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Φίλοι Ομονοιάτες,

Μόνο η έκφραση ‘ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ’ μπορεί να περιγράψει αυτό που νιώθω μετά που έκανα για τελευταία φορά, το λάθος να επισκεφτώ την ιστοσελίδα sentragoal και να διαβάσω άρθρο του ιάκωβου κακουρή με τίτλο ‘Καραγκιοζιλίκια’…

Αν είναι δυνατό να μπορεί ο κακουρής να μιλά τόσο μα τόσο προσβλητικά για ένα ζωντανό θρύλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του κυπριακού ποδοσφαίρου, και μάλιστα να αναρτά το άρθρο του στην ιστοσελίδα βάζοντας και τη φωτογραφία του κτυπημένου παρακαλώ Ράουφμαν.

Να σου θυμίσω κακουρή ότι Θρύλος που ακούει στο όνομα Ράουφμαν έχει περάσει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας και είναι εξόφθαλμα καταπονημένος. Να σου θυμίσω ότι ο Θρύλος που ακούει στο όνομα Ράουφμαν, λόγο των πολύ περιορισμένων φυσικών αντοχών που έχει ήταν ο μόνος από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Βασίλισσας που αγωνίστηκε για 5 μόνο λεπτά χωρίς να τρέχει σχεδόν καθόλου, όταν πέρσι ήρθε στην Κύπρο ο Παναθηναϊκός για φιλικό παιχνίδι.

Εγώ λέω ότι, και θέατρο να έκανε ο Ράουφμαν, μόνο και μόνο το ότι ο συγκεκριμένος αρθρογράφος δείχνει επανειλημμένα ασέβεια προς την ομάδα μας, εισηγούμαι το επ’ αόριστο εμπάρκο σε όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα παραπληροφόρησης που συνδέονται με τον Φιλελεύθερο. Αυτό πρέπει να το κάνει άμεσα ο καθένας μας, καθώς επίσης και το σωματείο επίσημα.

Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ θα ακολουθήσουν το δικό μου παράδειγμα. Κάνετε delete από τα favorites σας όλες τις συνδεδεμένες με τον Φιλελεύθερο ιστοσελίδες και μην αγοράσετε ποτέ ξανά τις φυλλάδες τους. Για να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να δαγκώνουν το χέρι που τους ταΐζει !!!!

ΒΟ