Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: “Αποτύχατε σε όλα”

Αναγνώστης: “Αποτύχατε σε όλα”

img_8705


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Προς: Λεμεσός, 20/01/2014
Δ.Σ. Ομόνοιας Λευκωσίας

Αξιότιμοι κύριοι,

Παρακαλώ παραιτηθείτε όλοι άμεσα! Έχετε αποτύχει στα πάντα. Σας τα παραθέτω ποιο κάτω:
1. Έχετε αποτύχει όσον αφορά το οικονομικό της ομάδας. Εσείς που αποτελείτε το συμβούλιο τώρα είσασταν οι ίδιοι που επικροτούσατε επι Μιλτιάδη Νεοφύτου όλη αυτή την σπατάλη χρημάτων που μας έφεραν εδώ που βρισκόμαστε σήμερα. Αντίθετα με εσάς σε αυτό τον τομέα έχει πετύχει μέχρι και ο τελευταίος φίλαθλος της Ομόνοιας με τα λεφτά που έχει δώσει έως τώρα σε όλες τις εισφορές, που έχει αγοράσει εισιτήριο διαρκείας και που ακολουθεί την ομάδα παρόλες τις πίκρες που του έχετε δώσει. Μία απορία: Η στήλη με τα ονόματα των «σωτήρων» της Ομόνοιας πότε θα κτιστεί; Ήταν και αυτό μία κάλπικη υπόσχεση μια από τες πολλές που έχετε δώσει; Μήπως έχετε τα λεφτά για να κτίσετε την στήλη; Αν όχι μπορείτε να ζητήσετε ξανά από τον κόσμο της Ομόνοιας να έρθουν όσοι επιθυμούν με τσιμέντα και τούβλα να το χτίσουμε εμείς.

2. Έχετε αποτύχει στο να δημιουργείσετε ένα αξιόμαχο σύνολο ποδοσφαιριστών. Αλήθεια γιατί διώξατε τον Σπούγκιν; Λέτε επειδή δεν δεχόταν μείωση αλλά στην θέση του πήρατε τον Χοσέ και τον Εμπέμπα; Μήπως και οι 2 μαζί δεν κάνουν τον μισθό του Σπούγκιν; Κύριοι είχατε τον καλύτερο δεξιό μπάκ στο Πρωτάθλημα και πήρατε το χειρότερο της Ισπανίας. Δώσατε τον Δημήτρη σε αντάλλαγμα με τι; Να πάρετε έναν Τέιλορ και ένα Πλατινί; Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι με τα ίδια λεφτά και με το ίδιο μισθολόγιο μπορούσατε να κρατήσετε 2 από τους περσινούς καλύτερους μας παίκτες και να συνεχίζουμε φέτος από εκεί που μείναμε πέρυσι.

3. Έχετε αποτύχει στο θέμα προπονητή!!! Πώς είναι δυνατόν να διώχνετε τον κύριο Σαβέβσκι όταν η μεγαλύτερη μερίδα κόσμου της Ομόνοιας επιθυμεί να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας. Πού βρίσκεται η Δημοκρατία και η Ομόνοια στην ΟΜΟΝΟΙΑ; Διερωτώμαι… Τον διώξατε διότι έχασε με το αποέλ! Δηλαδή ο κύριος Λοτίνα που σε 2 παιγνίδια δέχθηκε 7 τέρματα από τις 2 λεμεσιανές ομάδες τι πρέπει να γίνει; Και γιατί κύριοι αφού διώξατε τον Σαβέβσκι δεν φέρατε κάποιο ο οποίος να πονάει την ομάδα και να τον θέλει ο κόσμος;; Παράδειγμα εγώ θα προτιμούσα ΚΑΙΑΦΑ παρα Λοτίνα που δεν θα πονέσει ποτέ την ομάδα και ελπίζω να βγώ ψεύτης.

4. Έχετε αποτύχει στους στόχους της Ομάδας! Φυσικά μακάρι να βγώ ψεύτης αλλά όπως φαίνεται θα πανηγυρίζουμε εάν τα καταφέρουμε να βγούμε Ευρώπη. Κύριοι, είναι ανεπίτρεπτο από την στιγμή που η Ομάδα μας μαστίζεται οικονομικά και δεν υπάρχει αξιόμαχο σύνολο ποδοσφαιριστών και από την στιγμή που διώξατε τους καλύτερους μας παίκτες να βγαίνετε δημοσίως και να εξαγγέλλετε ότι στόχος μας είναι το πρωτάθλημα!!! Αφού δεν το πιστεύετε εσείς οι ίδιοι!! Γιατί παραμυθιάζετε τον κόσμο και δεν του λέτε μια φορά την αλήθεια; Πιστεύετε ότι αν βγαίνατε από την αρχή της σαιζόν και λέγατε ανοιχτά σε όλο τον κόσμο ότι αυτή η χρονιά στόχος μας είναι η επιβίωση της Ομόνοιας πρώτα από όλα οικονομικά και θα παίξουμε με το σύνολο των ποδοσφαιριστών που διαθέτουμε χωρίς άγχος και ότι βγει ο κόσμος δεν θα αγκάλιαζε την ομάδα; Εγώ σας λέω ότι όσες ήττες και να έκανε η ομάδα κάθε βδομάδα στο ΓΣΠ θα βρισκόταν 15 000 κόσμος να φωνάζει για την ομάδα χωρίς απογοήτευση και με πείσμα για να επιβιώσουμε. Τώρα;;;;;;;;;; Μετά από όλα τα λόγια που είπατε και τα τελευταία 2 παιγνίδια πόσο κόσμο περιμένετε την επόμενη βδομάδα;

5. Έχετε αποτύχει στην προώθηση ταλέντων δικών μας παιδιών από τις ακαδημίες. Πριν μερικά χρόνια θυμάμαι διάβαζα ότι προσλάβαμε προπονητή από την Μάντσεστερ για τις ακαδημίες με σκοπό την προώθηση των ταλέντων μας!!! Δυστυχώς ούτε σε αυτόν τον τομέα καταφέρατε κάτι. Προσωπικά πιστεύω ότι αν η ομάδα στελεχώνεται από 3-4 νεαρά παιδιά γεννημένα Ομονοιάτες θα είχαν περισσότερο πείσμα και δίψα για ποδόσφαιρο και νίκες από αρκετούς που βρίσκονται στην εντεκάδα της ομόνοιας!! Ααα ξέχασα… Συγγνώμη! Δεν μπορούν να παίξουν γιατί προηγούνται άχρηστοι ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε γνωστό ατζέντη Κύπριο. Αλήθεια πόσες μίζες και μπόνους πήρατε κύριοι από αυτόν τον άνθρωπο; Δώσατε τουλάχιστον 1000 ευρώ για την αψίδα να ανήκετε και εσείς στους σωτήρες;; Διαφωτίστε μας!!!

6. Έχετε αποτύχει στην δημιουργία μακροπρόθεσμων στόχων. Σας νοιάζει το τώρα και όχι το αύριο. Τρανό παράδειγμα: Παίζουμε Ευρώπη με την Άστρα και βάζετε το εισιτήριο του αγώνα 20-25 ευρώ. Περιμένετε ένα γεμάτο γήπεδο εν μέσω οικονομικής κρίσης με τέτοιο εισιτήριο! Ειδικά αν ένας άνθρωπος θέλει να έρθει με όλη του την οικογένεια; Οκ λέτε έχουμε οικονομικό πρόβλημα και χρειαζόμαστε τα λεφτά. ΑΝ όμως σκεφτόσασταν ποιο συνετά θα αντιλαμβανόσασταν ότι περισσότερα λεφτά θα έρχονταν στην ομάδα αν καταφέρναμε επιτέλους να μπούμε Ομίλους στην Ευρώπη. Βάλτε κύριοι 7ευρώ γενική είσοδο να γεμίσει το ΓΣΠ με Ομονοιάτικες οικογένειες να έχουν οι ποδοσφαιριστές μας στο πλευρό τους 22.859 ομονοιάτες να γίνει SOLD OUT να σείετε το γήπεδο και να δείτε ότι θα προκρινόμασταν τότε. Αλλά όχι, στόχος σας είναι να ξεζουμίζετε τον κόσμο όταν μπορείτε και να βάζετε γενική είσοδο 10ευρω σε παιγνίδια ανευ σημασίας ή μετά από απογοήτευση που γνωρίζετε ότι ο κόσμος δεν θα έρθει στο γήπεδο.

7. Έχετε αποτύχει στο Γηπεδικό!! Καλύτερα να μην αναπτύξω άλλο αυτό το θέμα γιατί θα χρειαστώ ακόμα μίαν ώρα τουλάχιστον. Μπορεί να γεράσω και να βλέπω αυτήν την ταπέλλα όταν έρχομαι λευκωσία να γράφει ΓΠΕΔΟ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ και που πίσω χωράφες…… Κύριοι, αν είσασταν λλίο διορατικοί και αν βρίσκομουν εγώ στην θέση σας εδώ και χρόνια όταν είμασταν δυνατοί οικονομικά θα προτιμούσα να έδινα τα εκατομμύρια στο να χτίσω το σπίτι των ομονοιατών και όχι να τα δείνω σε κάτι λουα λουα μακρίδιες και αλονεύτιες. Σκεφτείτε να έχει η Ομόνοια δικό της γήπεδο με 18 000 εισητήρια διαρκείας και όλα τα οικονομικά οφέλη του γηπέδου να πήγενναν στην ΟΜΟΝΟΙΑ και όχι στο ΓΣΠ και στους καττινιέριδες που μου βάλλουν 1 ευρω το ποτήρι με το νερό που εν της φουντάνας….

8. Αποτύχατε σε όλα. Δεν θα συνεχίσω άλλο διότι δεν έχω ώρα.. Ελπίζω όμως οι προβληματισμοί μου να πιάσουν τόπο κάπου.
ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!!!!!!! ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ!!!!!!! Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!!!! ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΙΔΕΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΧΡΩΝΙΚΕΣ ΑΚΕΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΧΡΙΣΤΟΣ ΕΝ ΑΝΕΡΓΟΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΔΙΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟ ΑΚΕΛ!!!!!!!! Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΑ!!!!!! ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑΝΕ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ……

Με εκτίμηση

Α.Σ.