Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Ανοιχτή επιστολή προς το συμβούλιο ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Ανοιχτή επιστολή προς το συμβούλιο ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Αγαπητά μέλη συμβουλίου ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ,

Παρ’ όλη την απογοήτευση που με κυριεύει μετά την ταπεινωτική ήττα από μίαν ομάδα που ούτε το όνομα της δεν θελω να αναφέρω, βρήκα την δύναμη να γράψω και να απολογηθώ δημόσια σε ανθρώπους που μεχρι πριν μιά βδομαδα κατηγορούσα αχάπαρους, πιονάκια, πως βλέπουν το δικό τους συμφέρον και όχι της ομάδας, δέν εχουν σχέση με το ποδόσφαιρο κτλ.

Πρωτίστως να απολογηθώ στον Β΄ Αντιπρόεδρο της ομάδας κ. Χρίστο Τσαγγάρη γιά τις κατηγορίες που εξαπέλυσα εναντίων του όταν πληροφορήθηκα ότι έθεσε ούκ ολίγες φορές θέμα Σαβέφσκι. Τον είπα αχάπαρο, μιζαδώρο, φάχτωρα του φούρπου και πολλα άλλα επίθετα που είναι ακατάλληλα προς δημοσιοποίηση. Νόμιζα ο αφελής ότι το πρόβλημα δεν ήταν ο προπονητης και ότι περισσότερο κακό παρά καλό θα έκανε η αποδέσμευση του.

Απολογούμαι κύριε τσαγγάρη. Είχατε δίκαιο. Ο Σαβέφσκι είχε όλα τα εφόδια, το έμψυχο υλικό και την στήριξη που χρειαζόταν για να πετύχει στο έργο του και αυτός τα πέταξε στα σκουπίδια.

Διερωτήθηκα όταν πανηγυρίζατε με την αποδέσμευση σαβέφσκι, πού θα βρείτε εναν προπονητή πού χωρίς να επιβαρύνει άλλο το μισθολόγιο, θα οδηγήσει άμεσα την ομάδα σε επιτυχίες. Έλεγα οτι μόνο ενας βλάκας θα πίστευε ότι μετά απο 40 αλλαγές προπονητή, την 41η κάτι θα αλλαξει. Είχα λάθος. Υποτίμησα τις άκρες που έχετε στον χώρο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και την δυνατότητα σας να βγάλετε τέτοιο λαβράκι. Πόσο άδικο τελικά είχε ο Σαβέσκι όταν σας έλεγε οτι ο Αλίπιο δεν είναι έτοιμος να ξεκινά σε παιχνίδια ντέρπι. Πάλι καλά που ο “δικός” σας γνώριζε καλύτερα.

Θέλω όμως να απολογηθώ και στον πανμέγιστο πρόεδρο μας. Απολογούμαι όταν υποτιμώντας την νοημοσύνη σας αναρωτίθηκα αν ο καραβίδας θα σας γελούσε ξανά φέρνωντας σας αυτή την φορά προπονητή μούφα. Δεν πίστευα πώς θα ΄ρθει η μέρα που θά μαθαίνατε από τα λάθη σας και πιό ώριμοι από ποτέ θα αποτρέπατε τέτοιο ολίσθημα. Είμαι σίγουρος πως τον επόμενο ενάμισι χρόνο θα ζήσουμε ιστορικές στιγμες (Σε όποια κατηγορία και να παίζουμε) τις οποίες ούτε καν οι υπηρεσιακοί δεν θα μπορούσαν να μας χαρίσουν.

Πόσο ηλίθιος είμουν αλήθεια πρόεδρε όταν ειρωνεύωμουν τις δηλώσεις σας περί πιστεως στην ομάδα και προταθλητισμού την στιγμή που πωλούσατε τον καλύτερο κόφτη του πρωταθλήματος για ψίχουλα. Πού να ήξερα ότι την λύση την είχατε στο τσεπάκι. Ούτε που καταλάβαμε την απουσία.

Ειλικρινά διερωτούμαι ποιός είμαι εγώ να κρίνω εσάς τους άξιους υπηρέτες της ομάδας που κατά την διάρκεια της θητείας σας ζεί τις ποιό ενδοξες στιγμές της ιστορίας της. Τα ψύχουλα που δίνω από το υστέρημα μου είναι μηδαμηνά μπροστά στις τεράστιες υπηρεσίες που εσείς προσφέρετε και είμαι σίγουρος οτι τα χρησιμοποιείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κλείνωντας θα ήθελα να εκφρασω την αισιοδοξία μου για το μέλλον αυτής της ομάδας αφού βλέπω ότι επιτέλους διοικείται από άτομα με όραμα, απίστευτες ποδοσφαιρικές και διοικητικες γνώσεις και απέραντη βούληση να μήν επαναλαμβάνουν τα λάθη του παρελθόντος.

Ελπίζω να κάνετε αποδεχτή την απολογία μου και υπόσχομαι πως δεν θα σας ξανακατηγορήσω άδικα, φτάνει να συνεχίσετε με τον ίδιο ζηλο και ιδιοφυείς αποφάσεις να υπηρετείτε την ομάδα της ζωης μου.

Φιλικά,

Πανικκος

ΥΓ. Για να μήν αδικήσω τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης στα οποία δέν εκανα ιδιαίτερη αναφορά, τονίζω πώς τα λεγωμενα μου ισχύουν και γι’ αυτούς.