Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Κεφάλαιο Δανεικοί

Αναγνώστης: Κεφάλαιο Δανεικοί

ammoxostos2


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Διάβαζα πρόσφατα για κάτι πολύ ενδιαφέρον.
Η είδηση ήταν ότι η Ίντερ δίνει δανεικό τον Όλσεν στον ΠΑΟ πληρόνοντας αυτή όλο το συμβόλαιο του παίκτη με τον όρο να πάρει παιχνίδια ο Όλσεν.Και αν συμπλήροναι ένα αριθμό παιχνιδιών ο δανεισμός ανανεονόταν αυτόματα για ακόμα ένα χρόνο.
Και αμέσως σκέφτηκα : ΓΙΑΤΙ εμείς να μην μπορούμε να κάνουμε το ίδιο;
Έψαξα λίγο το θέμα και βρήκα ότι ο Παναιτωλικός κάνει κάτι παρόμοιο.Σύναψε μια συμφωνία με την Μπενφίκα με τον όρο να του δανείζει παίχτες με τον όρο αυτοί να πέρνουν παιχνίδια..Και τα συμβόλαια των παιχτών πληρωμένα από την Μπενφίκα.
ΕΜΕΙΣ γιατί να μην κάνουμε κάτι παρόμοιο;Να βρούμε μια καλή ομάδα να της πούμε δάνειζε μας παίχτες να πέρνουν παιχνίδια.Κερδισμένοι και οι 2 βγαίνουμε.
Τα οφέλη από αυτό είναι ότι γεμίζεις το ρόστερ σου με καλούς παίχτες,ταλεντάκια που απλά πρέπει να παρουν παιχνίδια για να βελτιωθούν.
Επιπλέον δεν εποιβαρέινετε το μισθολόγιο της ομάδας.
Ακόμα μειόνεται το ρίσκο αποτυχίας της μεταγραφής.
Αν ο παίκτης δεν σου βγει τον στέλνεις πίσω στην ομάδα του χωρίς κανένα κόστος για εσένα.
Πιστέυω είναι μια πολύ ενδιαφέρον λύση ειδικά στην κατάσταση που είμαστε.
Γιατί να μην μελετηθεί από ειδικούς και να υλοποιηθεί;

Γιώργος Ανδρέου
φίλαθλος ΟΜΟΝΟΙΑΣ.