Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: “Ολετήρες της καταστροφής”

Αναγνώστης: “Ολετήρες της καταστροφής”

papa10


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Φίλοι της μεγαλύτερης ομάδας αυτού του τόπου,της μεγαλύτερης Ιδέας που είναι γεμάτη αξίες και ιδανικά για πολλούς απο εμάς,σύμβολο ανυπακοής και επανάστασης – γιατι ΝΑΙ, επανάσταση ήταν η ίδρυση αυτης της ομάδας – αυτής της ομάδας που γιγαντώθηκε μέσα απο τις πιο αντίξοες συνθήκες και βρήκε στήριγμα στην αγάπη του ΛΑΟΥ,του ΛΑΟΥ που την έκανε το πιο ιστορικό σωματείο και το καταφύγιο των πονεμένων,των καταπιεσμένων,των εργατών με αποτέλεσμα στο γήπεδο να κάνει τον δικό της πόλεμο ενάντια στο κατεστημένο και να κερδίζει..και να κερδίζει για δεύτερη φορά με το να ακουγονται οι ζητωκραυγές του ΛΑΟΥ…ΖΗΤΩ Η ΟΜΟΝΟΙΑ-ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ 1948.
Και να λοιπον που σε μια πενταετία διαλύσατε οτι πιο ΙΕΡΟ υπήρχε σε αυτόν τον τόπο.Μέσα μου μετανιώνω πικρά για τις όποιες κινητοποιήσεις εναντίον του Σεραφείμ.Μετανιώνω γιατι ήρθε η καταστροφή που ονομάζεται Συμβούλιο Μ.Νεοφύτου.Και ήσασταν και εσείς κύριε Μυλωνά μέσα,και εσύ Χρυσάνθου,και εσύ Τσαγγάρη,και εσύ Χαραλάμπους και όλοι εσείς που αποτελούσατε το μέχρι χθές συμβούλιο.
Σαν δεν ντρέπεστε λίγο..Ακουσα με αηδία τις χθεσινές σας δηλώσεις.Το μόνο που έχω να πώ ειναι οτι είσαστε πολύ λίγοι.
Φταίει το Πέλεντρι,το κηφηνεϊκο,το τριφύλλι,το ττουιτερ,ο καφετζής για τα τόσα εκατομύρια χρέος,για το οτι καταντήσαμε να τρώμε τεσσάρες μεστην έδρα μας απο καποιον απολωνα,τριάρα που καποιαν που ειχε 40 χρόνια να δει τον ουρανό,να είμαστε περίγελος του αρη,των διαιτητών..ΑΙΣΧΟΣ
ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ.
ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ-ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ
Είσαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε ενα ταξίδι που θα ζαλιστούμε λίγο?
Ξεκινάμε :

ΑΓΚΟΥΙΑΡ 425 000
ΑΛΩΝΕΥΤΗΣ 450 000
ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ 450 000
ΟΚΚΑΣ 400 000 + 1 000 000 ΑΠΟΖ.
ΠΑΤΑΤΟΓΛΟΥ 400 000
ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ 300 000
ΛΕΜΟΝΗΣ 250 000
ΗΛΙΑΣ ΧΑΡ. 300 000
ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ 400 000
ΑΒΡΑΑΜ 350 000
ΑΓΚΙΡΕ 250 000
ΡΕΝΧΙΦΟ 300 000
ΝΙΚΟΛΕΣΚΟΥ 300 000
ΛΕΑΝΤΡΟ 250 000
ΜΑΚΡΙΔΗΣ 425 000
ΛΕΟΝΗ 250 000
ετησίως όλα αυτά
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΥΡΙΕ ΜΥΛΩΝΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ…ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ Χ ΕΔΩ…ΤΟΥΤΟΣ ΚΟΦΚΕΙ ΡΑΦΚΕΙ..ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ.
Και δεν φτάνουν όλα αυτά τα συμβολαια όλων αυτων ήταν με τετοια δομή ετσι ώστε ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΩΜΕΝΗ ΝΑ ΕΙΝΕ Η ΟΜΟΝΟΙΑ.
Τον χειροτερο μας εχθρό να βάλλαμε δεν θα τα έκανε έτσι…ήταν να μας λυπηθεί και λίγο.
Εισαστε εγκληματίες,ασελγήσατε πάνω σε αυτην την ομάδα, και τολμάτε να μιλάτε κιολας?
Απο που να ξεκινήσω και που να τελιωσω? Απο τις ακαδημίες που ζητάτε λεφτά απο τους γονείς με εκβιαστικο τρόπο για 2 παντελονούδκια,που τους εκόψετε και τα λεωφορεία αυτούς που είναι εκτός λευκωσίας?
Απο την ΜΗ προστασία της ομάδας απο το κατεστημενο Κοπ και διαιτησίας?
Απο το ότι ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΩΚΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ και να περνώ απο το Ηλίας Πούλλος και να βλέπω σεκουριτάες? που το 50ευρω μου να πληρώνεται ο σεκουριτάς? που εμένα τον ανεργο που έδωκα για την σωτηρία της αγάπης μου?
Αντε στο διάολο ρε λαμογια…εξω που την ΟΜΟΝΟΙΑ..που θα μας πειτε και μαστουριες,και με νοημοσηνη μηδέν.Απορώ ποση ξεφτίλα αντέχετε ακομα
ΥΓ 1: Σαβεσκι φταίς
ΥΓ 2 : Σαλατις : the club is sick
ΥΓ 3: ΑΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΩ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ
ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Πανίκκος Χριστοφή
ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ