Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Μικρό αλλα σημαντικό

Αναγνώστης: Μικρό αλλα σημαντικό

000003


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο)

Η πιο κάτω ιδέα σε πολλούς θα φανεί ηλίθια, σε άλλους θα φανεί αστεία και σε ένα μικρό ίσως αριθμό ατόμων που ασπάζονται τον ιδιο τρόπο σκέψης μαζί μου ίσως φανεί λιγάκι χρήσιμη.

Δεν ξέρω αν γίνεται ήδη αλλά εισηγούμαι η διοίκηση/προπονητές να αφιερώσουν μια ώρα, οχι παραπάνω και να μαζέψουν όλους τους ποδοσφαιριστές μας και να τους δείξουν ενα μικρό ντοκυμαντέρ για την ομάδα μας. Ντοκυμαντέρ που θα δείχνει όλες τις ένδοξες στιγμές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απο τον καιρό ίδρυσής της μέχρι το πρόσφατο παρελθόν.

Θεωρώ οτι είναι κάτι πολύ απλό και συνάμα παρα πολύ σημαντικό. Θα δούν όλοι οι ποδοσφαιριστές τι εστί ΟΜΟΝΟΙΑ και γιατί θεωρούμαστε μεγάλη ομάδα. Θα μάθουν γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τόσο μεγάλο όνομα και τόσους οπαδούς. Θα δουν τις εποχές που κατακλύζαμε στην κυριολεξία κάθε γωνιά των γηπέδων. Θα δούν στιγμές απο τους παλαίμαχους ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ που είχαμε.

Σε κάποιους απο αυτούς τους ποδοσφαιριστές ίσως ξυπνήσει το πατριωτικό τους και νιώσουν οτι έχουν λόγο πλέον να παίζουν, έχουν να τιμήσουν ένα ονομα, έχουν να αποδείξουν, έχουν να γράψουν ιστορία. Θα μου πείτε είναι δύσκολο μιας και οι περισσότεροι είναι απλά προσωρινοί και περαστικοί απο την Ομόνοια και πιθανόν την Κύπρο γενικά και είναι και απλήρωτοι. Αξίζει να δοκιμάσουμε.

Πρέπει να κάνουμε τους παίκτες να νιώθουν ευγνωμοσύνη που τους δίνεται η ευκαιρία να παίζουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ταπείνωση και ότι η σημερινή κατάσταση κάθε άλλο παρα ΟΜΟΝΟΙΑ θυμίζει σε οποιοδήποτε επίπεδο. Μπόρα είναι θα περάσει.

Κάποιος ίσως πει, εδώ ο κόσμος χάνεται, η ομάδα έχει 1002 προβλήματα και θα ασχοληθούμε με τέτοιες μαλακίες; Όπως ξέρετε η ψυχολογία στο ποδόσφαιρο (όπως και σε κάθε άλλο άθλημα) παίζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρόλο στο αποτέλεσμα. Εστω και αν κάποιοι ποδοσφαιριστές μας δεν έχουν τόσο καλό επίπεδο, τουλάχιστο με καλύτερη ψυχολογία ίσως αποδώσουν το κατι παραπάνω που χρειαζόμαστε.

Στο κάτω κάτω λέμε συνεχώς οτι δεν ξέρουν που παίζουν και οτι έπρεπε να σέβονται την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τους την έδειξε κανείς για να την ξέρουν όμως;

Η πιο πάνω ιδέα θα κοστίσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ μερικές ώρες δουλειάς στο editing των βίντεο και μερικές ώρες στην μετάφραση. Αν δεν έχουν χρόνο ας μπούν απλά στο youtube…υπάρχουν δεκάδες βίντεο της ομάδας μας που σε κάνουν να ανατριχιάζεις..

Περίφανος GG