Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Ο νούρος του σιήλλου εν ισιώνει!!!

Αναγνώστης: Ο νούρος του σιήλλου εν ισιώνει!!!

img_3818


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο)

Στη σημερινή έκδοση της εφημερίδας ο φιλελεύθερος υπάρχει ένα άρθρο με τίτλο « Όχι μόνο «δεν έφερε τον Μιλτιάδη στην Ομόνοια», αλλά τον χαρακτήρισε «επικίνδυνο»!», το οποίο τάσσεται υπέρ του συνδυασμού του Δώρου Σεραφείμ  Δεν θα μπω στην ουσία του άρθρου, αλλά κρατώ μια φράση ..Όπως για παράδειγμα κάποιοι οπαδοί που βγαίνουν στα ραδιόφωνα και κατηγορούν συλλήβδην νυν διοικούντες και πρώην διοικούντες με ένα σωρό ψεύδη.

Πριν από λίγο καιρό, η ίδια εφημερίδα είχε άλλο άρθρο με τίτλο  «ΜΟΝΟ ΟΙ «ΦΩΣΤΗΡΕΣ» ΤΟΥ FACEBOOK ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ» και με υπότιτλο «Πώς μπορείς να «φας» μίζα από ένα σωματείο που χρωστά 14,500.000 ευρώ». Το άρθρο, το οποίο είναι υποστηρικτικό προς τον τέως πρόεδρο Στέλιο Μυλωνα, αναφέρει μεταξύ άλλων (κρατείστε κυρίως την τελευταία παράγραφο)

«..Ο Μυλωνάς αδικήθηκε (κατάφωρα), αλλά αδίκησε και τον εαυτό του. Συμμετείχε στη διοίκηση Μιλτιάδη Νεοφύτου την περίοδο των «χρυσών αγελάδων», αλλά κράτησε το στόμα του κλειστό και στη συνέχεια ανέλαβε το πιο βαρύ φορτίο που μπορεί να αναλάβει πρόεδρος κυπριακού σωματείου.

Παρέλαβε κάτι σαν… ερείπια, τα οποία έπρεπε να παρουσιάσει ως Ομόνοια. Και του την είπαν κι από πάνω! Ότι «τρώει μίζες» κι ότι «είχε κολλητιλίκια» με τους μάνατζερ. Τώρα πώς μπορείς να «φας» μίζα από ένα σωματείο που έχει 14,5 εκατομμύρια ευρώ χρέη, μόνο οι «φωστήρες» του facebook μπορούν να εξηγήσουν.

Οι διοικήσεις εμπιστεύονται (με κλειστά μάτια τους προπονητές) και φθείρονται και πληρώνουν τα σπασμένα. Ο Μυλωνάς δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Έκανε το ολέθριο λάθος να εμπιστευθεί τον Σαβέφσκι και ιδού το αποτέλεσμα!

Ο πρώην πρόεδρος της Ομόνοιας, πλέον, αποκάλυψε χθες ότι ο Τόνι δεν ήθελε ούτε τον Μορέιρα, τον πιο αξιόπιστο ποδοσφαιριστή των πρασίνων που ήρθε επί των ημερών του, γιατί ηθελε να φέρει έναν Ρουμάνο τερματοφύλακα .

Η πιο θλιβερή παράμετρος της αποχώρησης του Μυλωνά έχει να κάνει με τους υποκινητές των (απαράδεκτων) συμπεριφορών εις βάρος του. Οι γνωστοί-άγνωστοι που διά του ψιθύρου και της ανωνυμίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σπέρνουν ζιζάνια και δημιουργούν εντυπώσεις.

Όταν ακούς και διαβάζεις όλη μέρα, ότι «ο Μυλωνάς τρώει μίζες», στο τέλος μπορεί και να το πιστέψεις. Η παράμετρος είναι θλιβερή, διότι σύμφωνα με τον Μυλωνά θα έρθουν στο προσκήνιο και θα διεκδικήσουν εκλογή στην επόμενη συνέλευση! Η καταγγελία θα έχει μεγαλύτερη αξία αν σταθεί όρθιος και τους αναφέρει έναν-έναν με τα ονοματάκια τους.…»

Από τα δύο άρθρα εξάγεται το συμπέρασμα του μεγάλου χάους και αβύσσου που χωρίζει τους οπαδούς από τους διοικούντες. Όσα και να γράψουμε, όσα και να πούμε, ο νούρος του σιηλλου εν ισιωνει!!! Αυτό είναι το ευχαριστώ προς το μεγαλειώδη  κόσμο που συνεχώς συνεισφέρει από το υστέρημα του, το ανεργιακό του, το χαρτζιλίκι του, τον κουκουμά του!!! Ο κόσμος ζήτησε διαφάνεια, και εις απάντηση εισπράττει λοιδορία, και επαναλαμβανόμενο εμπαιγμό. Ο μόνος τρόπος σωστής αντίδρασης στην απαίτηση ενημέρωσης για τα λεφτά που απλόχερα δίνει για την Ομόνοια, είναι μέσω του προφορικού λόγου!! Ας σταματήσουν επιτέλους κάποιοι να του αφαιρούν αυτό το δημοκρατικό δικαίωμα, εκτός και αν εξυπηρετούν αλλώτρια συμφέροντα.

Μια ζωή Ομόνοια

Α.Α