Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Διοικητική σταθερότητα και ομοψυχία

Αναγνώστης: Διοικητική σταθερότητα και ομοψυχία

img_9561


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο)

Οι επιλογές που έχουν μπροστά τους τα Μέλη του ΑΣΟΛ την ερχόμενη Παρασκευή 28-02-2014 δύστυχος είναι περιορισμένες. Ο αριθμός 25 για τους υποψήφιους ακούγεται μεγάλος μόνο σε σχέση με προηγούμενες εκλογικές συνελεύσεις στην πραγματικότητα είναι μικρός σε σχέση με το ενδιαφέρον που αναπτύχθηκε τον τελευταίο καιρό για τα διοικητικά του Σωματείου.

Στην ουσία υπάρχει μόνο ένας ολοκληρωμένος συνδυασμός των 15 μελών. Οι 4 παλιοί πρόεδροι ανάλαβαν την πρωτοβουλία και ετοίμασαν μια ολοκληρωμένη πρόταση σε πρόσωπα τουλάχιστον για ανάληψη των θέσεων του Δ.Σ. αλλά και ανάληψη της τεράστιας ευθύνης της διάνοιξης του δρόμου που οδηγεί στην σωτηρία του ΑΣΟΛ.

Επίσης υπάρχει και μια φιλότιμη προσπάθεια τις οποίας ηγείται, ένα πρώην μέλος του Δ.Σ. ο κ. Νικόλα Χριστοδούλου ο οποίος μαζί με μια καλά οργανωμένη ομάδα ΟΜΟΝΟΙΑτων με αλλεπάλληλες συναντήσεις, κλειστές και ανοιχτές, οι οποίες άρχισαν τον περασμένο Οκτώβριο κατάφερε να μαζέψει 9 ολόκληρα άτομα στο συνδυασμό του.

Πρέπει να πιστώσουμε και τις 2 πρωτοβουλίες με την αγάπη και την έγνοια για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε το γεγονός ότι ο συνδυασμός του κ. Νικόλα Χριστοδούλου υπολείπετε 6 άτομα. Αν υποθέσουμε ότι εκλέγονται και οι 9 είναι αυτονόητο ότι 4-6 άτομα από τον συνδυασμό των Προέδρων θα εκλεγούν. Δεδομένου της πρόσφατης εμπειρίας που είχαμε από το πέρασμα του κ. Νικόλα Χριστοδούλου από το Δ.Σ. του ΑΣΟΛ για τον λόγο, όπως ο ίδιος ομολόγησε, ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί επειδή οι υπόλοιποι δεν υιοθετούσαν τις απόψεις του είναι ακόμα πιο δύσκολο τώρα να συνεργαστεί ειδικά και μετά το τεταμένο κλίμα που θα υπάρχει μετεκλογικά. Θα ήταν πιο σοφό να είχε καταρτίσει ολοκληρωμένο συνδυασμό.

Η ομάδα του κ. Νικόλα Χριστοδούλου μας έχει παρουσιάσει πολλάκις το μεγαλεπήβολο πρόγραμμα και πλάνο. Χωρίς να είμαι ειδικός στην επεξεργασία οικονομικών μοντέλων βλέπω ότι προωθείτε μια εταιρικής μορφής διαχείρισης του σωματείου με την μεταφορά διαφόρων τμημάτων στην κυριότητα τρίτων.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται Δ.Σ. που θα απεγκλωβίσει το Σύλλογο από τα λογίς- λογίς συμφέροντα διαφόρων ματαιόδοξων επιχειρηματιών του ούτω καλούμενου νέου ποδοσφαίρου. Τo σύνθημα «another football is possible» αναφέρεται ξεκάθαρα στα μεγάλα συμφέροντα οικονομικά και πολιτικά που παίζονται με κάλυψη το ποδόσφαιρο.

Είναι αποδειγμένο και το βιώνουμε σαν κύπριοι πολίτες ότι σε δύσκολες οικονομικά συνθήκες δεν επικρατεί πάντα η λογική και η αλήθεια, αλλά επικρατεί ο παραλογισμός και η προπαγάνδα υπό το καθεστώς του SHOCK. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιπέσουμε σε σφάλματα αλλά ούτε και σε πειραματικές διαδικασίες.

Για μας τους ανυπόταχτους ΟΜΟΝΟΙΑτες αυτή η σαρακοστή δεν οδηγεί σε καμία άλλη ανάσταση εκτός από την ανάσταση του αγαπημένου μας Σωματείου του ΑΣΟΛ.

Η μόνη επιλογή για ένα Δ.Σ. με διοικητική σταθερότητα και ομοψυχία είναι η υπερψήφιση ολόκληρου του συνδυασμού των ΠΡΟΕΔΡΩΝ!

ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ