Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: “Δυστυχώς επτωχεύσαμεν”

Αναγνώστης: “Δυστυχώς επτωχεύσαμεν”

dasaki2


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Φίλοι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ ( και όχι ομονοιάτες όπως κάποιοι μας κατάντησαν)
Δεν γράφω με σκοπό να βοηθήσω την όποια διοίκηση αλλά και ούτε για να επιβραβεύσω αυτούς που την θεωρούν τον κύριο υπαίτιο για την κατάντια του αγαπημένου μας σωματείου,αλλά δυστυχώς επτωχεύσαμεν. Οικονομικά δεν χωράει αμφισβήτηση αλλά να ήταν μόνο αυτό? Έλλειψη νέων ιδεών,διάσπαση του κόσμου,ανίκανοι διοικούντες,διαρροές,παίχτες απλήρωτοι που απλά μας κοροϊδεύουν, ομάδα που δεν βλέπετε, αχρείαστη αλλαγή προπονητή,παιχνίδια των manager και άλλα πολλά τριγυρίζουν στο μυαλό μας.

Παρόλα αυτά η διοίκηση (όση έμεινε) έρχεται και ζητάει από εμάς οικονομική στήριξη.Προσπαθώ να βρω ένα λόγο εκτός από την ΑΓΑΠΗ μας για αυτή την ιδέα που να με οδηγήσει στο να βοηθήσω σε αυτή την προσπάθεια?? Πραγματικά μου είναι αδύνατον.Φυσικά και δεν μπορώ να βλέπω την ομάδα μου σε αυτά τα χάλια αλλά βλέπω την βοήθεια μου και του καθενός από εμάς να μην έχει πραγματικό αντίκτυπο.θυμηθείτε απλά πριν ένα χρόνο τι περάσαμε,είναι κανείς που πιστεύει ότι έστω και κάτι πάει καλύτερα?? (Εγώ πάντως όχι)
Δυστυχώς για μένα ανήκω σε μια ηλικία που δεν έζησα χρυσές εποχές και ομάδες να πατούν κάθε βδομάδα όποιον αντίπαλο εμφανιζόταν μπροστά τους,αλλά έμαθα για αυτά και αγαπώ την ΙΔΕΑ που πρεσβεύει αυτή η ομάδα,για αυτό και ψάχνω τρόπους στο μυαλό που πως θα μπορούσα να την βοηθήσω..

Προτείνω όπως
Α) εμφανιστεί επιτέλους ένα πλάνο χρεών να ξέρουμε τη πραγματικά χρωστάμε και που?(ας γίνει γνωστό απλά στα μέλη)
Β) στα όποια έσοδα προκύψουν από τα εισιτήρια διαρκείας να καθοριστεί ένα ποσοστό για τα ακόλουθα
-πληρωμή υπάρχων προσωπικού (παίχτες-προπονητές κλπ) 25%
-πληρωμή παλαιών χρεών 25%
-κεφάλαιο για να μπορεί να ξεκινήσει το νέο συμβούλιο 50%
Γ)άμεση αποκατάσταση σχέσεων οργανωμένων- ¨συμβουλίου”
Δ)κάλεσμα για εγγραφή μελών ακόμα και του τελευταίου ομονοιάτη με οικονομικά κίνητρα

Βρείτε κύριοι της διοίκησης νέους τρόπους να τα παίρνετε από τον παππού που απλά αγαπά αυτή την ομάδα ή τον μαστούρη που την ακολουθεί παντού.Ανίκανοι είστε και τώρα που απλά πιστεύετε ότι με 2 κουβέντες θα μαζέψετε 8500 season ticket.H αγάπη του κόσμου για αυτή την ομάδα είναι τόσο μεγάλη που θα σας παρασύρει μακρυά της να είστε σίγουροι.

Αγανακτισμένος ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ -Gg-