Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Aναγνώστης: Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!

Aναγνώστης: Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!

kos_2939


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο)

Οι εκλογές τελείωσαν!!! Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή, είναι η διαχρονική διασφάλιση της οικονομικής βιωσιμότητας του Σωματείου. Παρόλο που το οικονομικό πλάνο που παρουσίασε ο συνδυασμός Σεραφείμ, απέχει μακράν από στοιχειώδους οικονομικά πλάνα, εντούτοις όλοι οι Ομονιάτες, θα πρέπει να συμβάλουμε στο στόχο που έχει τεθεί. Στα θετικά, κατατάσσεται η εξαγγελία της νέας Διοίκησης για πρόθεση καταγραφής  των οικονομικών δεδομένων από ελεγκτικό οίκο.

Όμως μέχρι να γίνει αυτό, τι κάνουμε για να καλυφθεί ο στόχος των κριτηρίων του Μαρτίου;

Σκέλος Κριτηρίων Μαρτίου:  Το κλειδί της λύσης, είναι η λέξη διαφάνεια., που είναι το μεγάλο κίνητρο, που ο μεγαλειώδης κόσμος της Ομονοίας αναζητά εδώ και χρόνια. Για το λόγο αυτό και κατά την άποψη μου, η Διοίκηση Σεραφείμ οφείλει να ενημερώσει τον κόσμο, με ακρίβεια για το που προορίζεται το οφειλόμενο ποσό των κριτηρίων Μαρτίου. Γενικολογίες  της παρελθούσας Διοίκησης του τύπου «θέλουμε €1,5εκ, γιατί διαφορετικά θα έχουμε επιπτώσεις», ο,τιδήποτε άλλο παρά βοηθούν. Ενδεικτικά, η Διοίκηση μας, θα μπορούσε να αναρτήσει στην ιστοσελίδα του Σωματείου, ένα απλό πίνακα, που να παρουσιάζει:

  • Οφειλές προς Χ πρώην ποδοσφαιριστές, Υ προπονητές
  • Οφειλές προς το Κράτος
  • Άλλες οφειλές που εμπίπτουν στα κριτήρια UEFA, και σε ποιους

Σκέλος Εσόδων: Αξιοποίηση εύκολων μεθόδων οικονομικής συνεισφοράς από όλους του Ομονοιάτες, αφού πρώτα γίνει δημοσιοποίηση των οικονομικών υποχρεώσεων για τα κριτήρια Μαρτίου, όπως:

  • Δημόσια έκκληση από τον Πρόεδρο του Σωματείου στον επόμενο αγώνα με τον Εθνικό Άχνας. Για να έρθει πιο κοντά στον κόσμο, καλό θα είναι ο Πρόεδρος της Ομάδας, να πάρει το μικρόφωνο και κοιτώντας τον κόσμο στα μάτια να κάνει έκκληση για οικονομική βοήθεια,
  • Οικονομική εισφορά μέσω τηλεφώνου
  • Κουμπαράδες στις κερκίδες του ΓΣΠ
  • Εντατικοποίηση των προσπαθειών από τους φίλους οικονομικής ενίσχυσης της Ομόνοιας

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, για τη διαφάνεια που όλοι θέλουμε!!!!!!

Φιλικά,

Α.Α.