Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟΨΗ: ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ

ΑΠΟΨΗ: ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο)

Δεν θα πω πολλά, άλλωστε ο τίτλος τα λέει όλα. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι αυτή θα είναι από τα αλήθεια μια μεταβατική περίοδος. Μην περιμένετε ούτε πορείες σε ευρώπες, ούτε πρωταθλήματα ούτε κύπελλα. Δεν σημαίνει ότι δεν θα παλεύουμε τα παιχνίδια, αυτό είναι αυτονόητο. Το πρόβλημα είναι πως κάποιοι οπαδοί άρχισαν ήδη να μουρμουρούν όπως τες κοτζιάκαρες για κάποιες από τες κινήσεις που γίνοντε. Αφήστε τον αιώνιο αρχηγό να δουλέψει. Ας διώξει όποιους θέλει, ας φέρει όποιους θέλει. Αυτός είναι προπονητής, αυτός αποφασίζει. Είναι προπονητής στην ομάδα της καρδιάς του, στην μεγάλη του αγάπη. Ναι θα κάνει λάθη, ναι κάποιες επιλογές σίγουρα δε θα του βγουν και προκαλώ να μου βρει κάποιος έστω έναν προπονητή ανα το παγκόσμιο που του βγήκαν όλες οι επιλογές που έκανε το καλοκαίρι. Εδώ ονόματα όπως ο Μουρίνιο και ο Βενγκέρ απέτυχαν πολλές φορές και δεν θα κάνει λάθη ο Καϊάφας; Ας αφήσουμε επιτέλους έναν άνθρωπο που ξέρει τι σημαίνει ΟΜΟΝΟΙΑ και αγαπάει με όλη του την καρδιά το σωματείο να δουλέψει και ας μάθει πάνω μας προπονητική!!

Κάτι τελευταίο προς διοίκηση Σεραφείμ. Είσαστε οι τελευταίοι που ήθελα να αναλάβουν το σωματείο και ειλικρινά δεν σας εμπιστεύομε ούτε στο ελάχιστο, αλλά θα έχετε την απόλυτη στήριξη μου στην προσπάθεια για επιβίωση του σωματείου. Δώστε του Κωστή ότι χρειάζετε, δώστε της ομάδας ότι χρειάζετε και σίγουρα κάποια στιγμή θα βρούμε το δρόμο μας. Και τα δύο χρόνια που του κάνατε συμβόλαιο, είναι λίγα. Πενταετές κλειστό, να ξέρουν οι ποδοσφαιριστές ποιος είναι ο προπονητής, να ξέρουν ότι οι ίδιοι θα είναι υπόλογοι τον πράξεων τους και της απόδοσής τους και ότι δεν θα φταίει πάντα ο προπονητής. Ας δώσουμε επιτέλους σε ένα προπονητή την εξουσία που πρέπει να έχει μέσα στην ομάδα!!

Ευχαριστώ,
Κυριάκος