Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Άποψη αναγνώστη: “Η πιο μεγάλη στιγμή… Ανοικτή επιστολή στα παιδιά της Θ9»

Άποψη αναγνώστη: “Η πιο μεγάλη στιγμή… Ανοικτή επιστολή στα παιδιά της Θ9»


Αγαπητά παιδιά της Θ9,

Θεωρώ πως η συμβολή της οργανωμένης μας κερκίδας αλλά και όλων μας στη προσπάθεια της ομάδας μας είναι εξαιρετικά σημαντική. Πιστεύω πως όλοι μας μπορούμε να παίξουμε σημαντικό ρόλο σε αυτό το δύσκολο αγώνα.

Εσείς ως καθοδηγητές της κερκίδας, έχετε να επιτελέσετε σημαντικό ρόλο προσπαθώντας να παρασύρετε όλους εμάς στο ρυθμό σας. Πάνω σε αυτό όμως θέλω να ξέρετε πως όλοι εμείς είτε λόγω ηλικίας, ιδιοσυγκρασίας ή όπως και να έχει δεν μπορούμε να τραγουδούμε όλα όσα εσείς θέλετε καμιά φορά.

Τη φλόγα, τη δίψα, την αγάπη, την τρέλλα τη διαθέτουμε όπως και εσείς. Γι αυτό βοηθήστε μας με μικρά συνθήματα, και εξηγώ… εύκολους και μικρούς στοίχους να κάνουμε το ΓΣΠ καμίνι. Δηλαδή, η προσωπική μου άποψη πάντοτε, είναι ότι συνθήματα με 3-4 λέξεις ή φράσεις μπορούν όλους να μας παρασύρουν καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα … όπως ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ, αλλά και άλλα πολλά.

Τονίζω και πάλι πως συνθήματα με μαστούρες, τσιγάρα και ξύλο δεν μπορούν να μας εμπνεύσουν όλους. Θέλουμε κυρίως να παρασύρουμε την ομάδα μας στο αυτονόητο.

Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη, μπορεί φυσικά να είμαι και λάθος, ίσως εσείς να ξέρετε και καλύτερα.

Φιλικά,
από ένα αγνό και πιστό ομονοιάτη όπως εσάς,
Γιώργος Χ.