Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Άποψη: Ταξιθέτηση-season ticket

Άποψη: Ταξιθέτηση-season ticket


Αγαπητοί φίλοι

με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω το παράπονό μου για την αντιμετώπιση του τυγχάνουν οι κατόχοι season ticket στο άνω διάζωμα της δυτικής.
Τόσο στον αγώνα με την ομάδα από το Μαυροβούνιο όσο και στον πρόσφατο με την Μέταλλουρκ Σκοπίων η Διοίκηση ανακοίνωσε ότι οι ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
Και στους δύο αγώνες δημιουργήθηκε τρομερό πρόβλημα και παρεξηγήσεις στην κερκίδα. Στον μεν πρώτο αγώνα δεν υπήρχαν ταξιθέτες(τουλάχιστον στο δικό μας section 308) ενώ στον δεύτερο που υπήρχε ταξιθέτης δεν ενημέρωνε τον κόσμο που δεν είχαν διαρκείας για το ποιες θέσεις ανήκουν στους κατόχους διαρκείας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι κατόχοι διαρκείας να πρέπει να σηκώνουν από καρέκλες οπαδούς της ομάδας μας που πήγαν έγκαιρα στο γήπεδο και κάθισαν σε “καλές”πλην όμως κρατημένες λόγω διαρκείας.
Παρακαλώ τη Διοίκηση να δώσει μια λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα γιατί είναι άδικο τόσο για τους κατόχους διαρκείας όσο και για τον υπόλοιπο κόσμο να μπαίνουν στη διαδικασία της αντιπαράθεσης για ένα τόσο απλό ζήτημα.

Ευχαριστώ
Ν.Κ