Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Άποψη: Βλέπω το μέλλον αισιόδοξα

Άποψη: Βλέπω το μέλλον αισιόδοξα

kaz00170


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Αγαπητό omonoianews,

Μετά την επιβλητική νίκη της ομάδας μας και παρακολουθώντας το κτίσιμο της φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα ήθελα να παραθέσω κάποιες σκέψεις μου στο πολυπληθές Ομονοιάτικο κοινό σας. Η μεγαλειώδης νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μου δίνει την ώθηση να χαμογελώ και να ονειρεύομαι το μέλλον της ομάδας με πολλή αισιοδοξία. Όμως το σημαντικότερο και σπουδαιότερο πράγμα που διέκρινα στην ομάδα του ΚΑΪΆΦΑ είναι ότι είναι τεράστια μια τεράστια πράσινη οικογένεια.

Το 2013 πολλοί μας είχαν ξεγράψει, εξαφανίσει και μηδενίσει όμως ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ έκανε την επανάσταση του, στάθηκε φρουρός δίπλα κ κοντά στην ομάδα και η μεγάλη ανατροπή έγινε και τα αποτελέσματα αρχίζουν πλέον να αχνοφαίνονται. Κάποιοι χλεύαζαν και κορόιδευαν το γεγονός ότι η ΟΜΌΝΟΙΑ πήγαινε από χωριό σε χωριό, σπίτι σε σπίτι, καφενείο, πλατεία και οπουδήποτε μαζεύοντας τον οβολό του κάθε ΟΜΟΝΟΙΑτη νέου, γέρου, φτωχού ή πλούσιου. Οι παίκτες επίσης γνώρισαν την ΟΜΟΝΟΙΑ μέσα από τις δυσκολίες, την φτώχια κ την μιζέρια.

Όμως κλείνοντας θέλω να στείλω το μήνυμα περιβόλια αυτά μας έχουν κάνει ΕΝΑ. Οι παίκτες γνώρισαν εκ των έσω τι εστί ΟΜΟΝΟΙΑτης τον εκτίμησαν, σεβάστηκαν κ τώρα πλέον όσοι από τους παλαιούς παίκτες έχουν απομείνει (Moreira, Markasa, Serginio, Assis, Κυριάκου) ξέρουν που βρίσκονται και γιατί αξίζει να ιδεών εις για αυτή την φανέλα με το ένδοξο τριφύλλι στο στήθος. Γιατί η ΟΜΌΝΟΙΑ είναι ΙΔΕΑ και για 65 χρόνια είναι η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.

Ευχαριστώ πολύ για το βήμα που μου δώσατε να εκφράσω τα έντονα κ βαθιά μου συναισθήματα κ προβληματισμούς

Με απέραντη πράσινη εκτίμηση Τσιούλλου Στέλλα.