Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Το ποδόσφαιρό μας έχει χάσει κάθε αξία

Αναγνώστης: Το ποδόσφαιρό μας έχει χάσει κάθε αξία


Αγαπητοί κύριοι,

 

Δυστυχώς όπως έχει γίνει το ποδόσφαιρο σήμερα στην Κύπρο έχει χάσει κάθε αξία πέρα από μεμονωμένους οπαδούς μίας και μοναδικής ομάδας γνωστή σε όλους. Παίζουμε πλέον σε ένα πρωτάθλημα τόσο κουραστικό και βρόμικο που πραγματικά δεν αξίζει πλέον ούτε να το βλέπεις ούτε και να επενδύσεις λεφτά σε αυτό. ‘Ολα είναι προγραμματισμένα σε τέτοιο βαθμό που καμία παρέμβαση δεν μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Το χρήμα πλέον και ο καπιταλισμός είναι αυτά που κυριαρχούν.

Η ομάδα μας αδικείται κατάφορα τα τελευταία χρόνια και σκοπίμως κάθε εβδομάδα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με εντεταλμένες διαιτησίες που πλέον ο σκοπός τους φανερώθηκε και έγινε ξεκάθαρος . Εξόντωση του σωματίου Ομόνοιας Λευκωσίας τόσο οικονομικά όσο και ηθικά.

Ας μην κρυβόμαστε πλέον πίσω από το δάχτυλό μας γιατί όλοι το βλέπουν ξεκάθαρα αλλά ποιος νοιάζεται; Έχουμε καταντήσει κουραστικοί με το να μιλάμε για τις αδικίες που γίνονται εις βάρος μας. Μας φωνάζουν όλοι κλαμένους και looser και έχουν δίκαιο, διότι είμαστε ανίκανοι να αντιδράσουμε. Όσα μέσα και να μας δικαιώσουν και όσα λόγια πλέον και να πούμε δύσκολα θα αντιμετωπιστούμε σαν άνθρωποι λόγω του ότι είμαστε Ομονοιάτες. Αυτό πρέπει πλέον να το καταλάβουμε.

Δυστυχώς το μεγάλο κακό πλέον των ανθρώπων είναι ότι όσο το πρόβλημα των άλλων δεν είναι και δικό μας δεν μας νοιάζει καθόλου. Όταν όμως το πρόβλημα γίνει και δικό μας τότε φωνάζουμε μάταια για βοήθεια και συμπαράσταση.

Αφήσαμε σε αυτό το νησί κάποιους κομπλεξικούς ηλικιωμένους να κάνουν ότι θέλουν και όπως θέλουν εκμεταλλευόμενοι την εξουσία που τους έχει δοθεί. Τους χρυσοπληρώνουμε κιόλας σαν επιβράβευση. Αυτοί οι κύριοι πληρώνονται από εμάς τους οπαδούς και σαν ευχαριστώ εμπαίζουν με την νοημοσύνη μας και την υπομονή μας.

Εγώ σαν ένας απλός φίλαθλος που είμαι και για τον λόγο ότι έχω παθολογική αγάπη προς την ομάδα μου απαιτώ να μάθω τα ακόλουθα:

1. Τι και σε ποιόν φταίξαμε;

Ας μας ξεκαθαρίσει η ΚΟΠ γιατί μας αντιμετωπίζουν με αυτό τον τρόπο και ξεκάθαρα πλέον να μας πούνε τι θέλουν από εμάς. Αν μας θέλουν να αποχωρήσουμε από το κυπριακό πρωτάθλημα τότε πρέπει να αποχωρήσουμε αφού δυστυχώς η εξουσία που βρίσκεται τώρα στα χέρια τους , τους έκανε δικτάτορες θεούς και κανένας και τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει.

Δεν ανέχομαι πλέον όμως κανένα να με αδικεί γιατί απλά έχω διαφορετικές απόψεις , σκέψεις η Ομάδα από αυτήν που θα ήθελαν να έχω.

2. Μήπως έχουμε και εμείς λερωμένη την φωλιά μας και με κάποιον τρόπο μας έχουν στο χέρι;

Τόσα χρόνια να μας αδικούν και να μην μπορούμε να κάνουμε τίποτα και πάντα να τους ψηφίζουμε … Αυτό είναι πολύ ύποπτο.

Κάρτα οπαδού.

Κάποιος μεγάλος ή κάποιοι μεγάλοι θα φάνε πολλά λεφτά με την κάρτα οπαδού γι’ αυτό αλώστε και επιμένουν τόσο πολύ. Η κάρτα οπαδού είτε το θέλουμε είτε όχι θα ισχύσει για λίγο καιρό απλά για να πάρουν όλοι τις μίζες τους και μετά θα ακυρωθεί τάχα επειδή αντιδράσαμε. Τα πράγματα είναι απλά πάνω από όλα οι μίζες και το χρήμα.

Αγαπητοί ευνοημένοι της ΚΟΠ:

Είσαστε με την ψευδαίσθηση ότι αγαπούν όλοι το σωματείο σας; και γι αυτό πάτε μπροστά. Όταν τελειώσουν τα λεφτά και φάνε όλοι όσα ποιο πολλά μπορούν τότε θα δείτε ότι θα σας πετάξουν και εσάς και θα πνίγεστε μέσα στην αδικία σας. Τα κάνουν όλα για το χρήμα και θα το δείτε πολύ σύντομα αυτό.

Αγαπητοί φίλαθλοι των υπόλοιπων σωματίων σας αρέσει αυτό που βλέπετε πλέον στα κυπριακά γήπεδα. Νομίζετε ότι έχουμε ένα υγιές πρωτάθλημα; Σας ευχαριστεί έτσι που καταντήσαμε τα γήπεδά μας με την ανεκτικότητα μας;

Και ένα μήνυμα προς τους διαιτητές.

Το να εκπληρώνεις αδικίες σε βάρος κάποιων ανθρώπων απλά και μόνο για να ικανοποίησης κάποιους άλλους ανθρώπους είναι βλακώδες και απερίσκεπτο. Βασικά είναι σαν να και παίζεις Ρώσσικη ρουλέτα με μια σφαίρα και πάντα να λές είναι δυνατό να την πάθω εγώ; Αυτό είναι φυσικό επακόλουθο διαχρονικά για όλες τις φιλές του κόσμου που αδικούνταν συνεχώς , απλά σκεφτείτε το και προβληματιστείτε. Θα την πληρώσει κάποιος που θα είναι ο τελευταίος τροχός της άμαξας και αυτό θα ήταν κρίμα.

Τελευταία προειδοποίηση:

Εάν υποπέσει ξανά στην αντίληψη μας , σκοπίμως να αδικείται η ομάδα μας , τότε είμαστε αναγκασμένοι να πάμε σε ευρωπαϊκό δικαστήριο με ότι συνεπακόλουθά θα έχει αυτό για το ποδόσφαιρό μας. Αφού εσείς δεν μας σέβεστε ούτε σαν σωματείο ούτε σαν ανθρώπους τότε θα σας αναγκάσουμε να μας σεβαστείτε. Αποδείξεις για το πώς μας αντιμετωπίζετε υπάρχουν πολλές αφού τα video με τις εντεταλμένες διαιτησίες υπάρχουν ακόμα και στο διαδίκτυο. Επίσης θα παρουσιάσουμε και όλες τις ποινές που επιβλήθηκαν στο σωματείο μας με αποδείξεις.

Απαιτώ από το σωματείο μου να ασπαστεί αυτήν μου την άποψη.

 

ΟΜΟΝΟΙΑ

Πανίκος