Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: «Τα συγχαρητήρια μου…»

Αναγνώστης: «Τα συγχαρητήρια μου…»


In other news, 350 εισητήρια προπώληση για ένα που τα μεγαλύτερα ντέρπι του πρωταθλήματος μας. Τα συγχαρητήρια μου στην ΚΟΠρια, στον Ιωνά και την κυβέρνηση που πλαισιώνει, τα ΜΜΕ και την Αστυνομία Κύπρου.

ΚΟΠ: Εξοθκιαστήκαν οι ομάδες μας τζιαι εχτίσαν σύνολα που πλέον όχι μόνον έννεν κλοτσοσκούφκια στην Ευρώπη αλλά κάμνουν τζιαι φοβερές επιτυχίες για το μέγεθος της χώρας μας σχεδόν κάθε χρόνο, ενώ κοντράρουν κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Η κυρία ΚΟΠ και ο Κουτσοκούμνης της καπιλεύκουντε τούτες τες επιτυχίες σάννα τζιαι εκάμαν κάτι που εβοήθησεν τες ομάδες μας ενώ η αλήθκια ένι ότι δεν εταράξαν το δαχτυλούι τους. Όι μόνον τούτο αλλά εγύραν τζιαι πίσω πως εβελτιώθηκεν το πρωτάθλημα μας ενώ στην πραγματικότητα έχουμε ντέρπι-τελικό πρωταθλήματος που έπρεπε να εν γιορτή, να διακόφκετε για μιαν πομπάρτα, ενώ σε ένα άλλο ντέρπι-εμπορικό παιχνίδι κόφκουντε 350 εισητήρια σε προπώληση.

Ιωνάς και σία: Ο αρχοντοχωριατισμός σε όλο του μεγαλείο. Είδατε την Θατσεριστές στην ΚΥΠΡΟ ΡΕ ΑΧΑΠΑΡΟΙ. Είδατε την τάχα μου ευρωπαίοι. Εν της μόδας βλέπεις να βάλλεις τόσον κόσμο στην πείνα για να σώσεις τες τράπεζες που και μόνον η ύπαρξη τους εν οργανωμένο έγκλημα. Τζιαι συνεχίζετε το φκιολί σας τζιαι στη μάππα που εν το μόνο πράμα που έμεινε του λαού για λλίη ξεγνοιασχιά. ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ με τα όλα του, photocopy του Θατσερικού συστήματος στην Αγγλία. Να μας στερείσετε ούλλα τζιήνα που κάμνουν την αγάπη του κόσμου για το ποδόσφαιρο στην Κύπρο ξεχωριστό που την άχαρη τζιαι ψυχρή βόρεια Ευρώπη τζιαι γεννικώς που τες κοινωνίες ρομπότ του Δυτικού κόσμου. Θέλετε πελάτες στα γήπεδα τζιαι όχι φιλάθλους-οπαδούς. Θέλετε μέσω του ποδοσφαίρου να κάμετε show το αστυνομικό κράτος τρόμου που ετοιμάζετε για την κοινωνία μας. ΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΜΜΕ: Η πιο βρομισμένη φάρα που ούλλους. Γιατί είσαστε μεροκαμαθκιάριες τζιαι γλύφετε τες ποθκιές των μαστόρων σας για να την έσχιετε καλά εις βάρος του ποδοσφαίρου που λαλείτε ότι αγαπάτε. Εξανάπα τα. Κάποτε τα καπονογόνα, οι φωτοβολίδες, οι πομπάρτες, ήταν ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. Κάποτε κάτι καφκάες που ήταν σχειρότεροι που σήμερα τζιαι πιο συχνοι τζιαι επικίνδυνοι που σήμερα ήταν ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ. Σήμερα το πρώτο έγινε ΕΚΤΡΟΠΑ και το δεύτερο τυγχάνει πλέον αντιμετώπισης σάννα τζιαι είμαστεν σε εμφύλιο πόλεμο, παίζουν παντού, συζητάτε ούλλη την εφτομά τζιαι γεννικώς κάμνετε το τόσον, ΤΟΟΟΟΟΟΣΟΝ. Άσε που θκιαλέετε τζιαι που πιούς εγίναν τα όποια έκτροπα. Βλέπεις, ένα ποστ ενός 15χρονου στο Facebook ήταν πιο σόφρων να πιάσει ΤΗΝ προβολή που ούλλα τα μέσα, αλλά ο φασιστικός του ξυλοδαρμός ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ εν ήταν αρκετα σημαντική είδηση για σας, επειδή είχατε ευθήνη τζιαι εσείς για το ξύλο που έφαε ο μιτσής. Κατά τα άλλα, τζιαμέ που οι οργανωμένοι που τόσον μισάτε, εδείξαν ότι τζιαμέ που έσχει σημασία βάλουν τες διαφορές τους πίσω, πράμα που δείχνει επίσης ότι για να εν διατεθημένοι να κάμουν έτσι πράμα, νοουμένου ότι είμαστε μια τόσον μιτσιά κοινωνία, δείχνει ότι έννεν πάντα τζιήνοι που φταίν για ούλλους του καφκάες, προτιμάτε να μεν το προβάλετε καθόλου. Εκατάντησεν η αντίδραση σε μιαν αδικία να εν απολίτιστο. ΟΥΛΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ.

Αστυνομία: Άχριστοι τζιαι τσιουράκκια τζιαι εσείς. Όπως τζιαι στον στρατό, είναι το σώμα που έπρεπε να προστατέυκει τον πολίτη τζιαι άρα έπρεπε να είναι άρτια στελεχωμένο τζιαι οργανωμένο. Και όμως τα όπλα, τα ρόπαλα τζιαι τες ασπίδες πιάννουν τες λογής λογής ΑΧΡΙΣΤΟΙ της κοινωνίας που εν είχαν τι να τους κάμουν, οπόταν ας τους κάμουμε ΕΠΥ, ας τους κάμουμε ΜΜΑΔιτες. Ο κάθε κομπλεξικός με σύνδρομο κατωτερότητας που εν ξέρει ούτε τα στοιχειώδη για το πώς να συμπεριφέρεται ΣΑΝ ΑΘΡΩΠΟΣ. Στα δε ψηλά στρώματα, ο κάθε χωρκάτης βολεμένος στενόμυαλος αρτηριοσκληρωμένος φασίστας έχει την εξουσία να παίρνει αποφάσεις που επηρεάζουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ. Το αποτέλεσμα, ολόκληρη αστυνομία να μεν μπορεί να βεβαιώσει ότι εν θα συναντηθούν οι πορείες οργανωμένων που κατά τα άλλα εν χασικλίες τζιαι που διαλυμένες οικογένειες τζιαι πιτιλλούν PEPPER SPRAY μες τα μάθκια νου μορού που εβάσταν πλαστική πότσα νερού. Τζιαι για να μεν παρεξηγούμε εννεν ούλλοι σκατάες μες την αστυνομία. Υπάρχουν οι αστυνομικοί και οι ΜΠΑΤΣΟΙ. Δυστυχώς όμως οι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ εν είδος προς εξαφάνιση.

ΤΖΙΑΙ ΤΟΥΤΑ ΟΥΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΥΠΡΑΙΟΥΣ ΕΝ ACCEPTABLE! ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΥΛΛΟΙ

Νεοκλής