Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Με τρώει η αδικία και ο θυμός

Αναγνώστης: Με τρώει η αδικία και ο θυμός

opinion


Αγαπητοί μου φίλοι,

Από εχτές που έμαθα για το νέο πρόγραμμα που θέλει να εφαρμόσει το σωματείο μας για τα Premium αλλά και γενικά όλα τα εισιτήρια με τις αυξήσεις και τα χρονικά περιθώρια αγοράς έχω χάσει τον ύπνο μου. Με τρώει η αδικία και ο θυμός. Εγώ είμαι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας από το 2000, δεκατέσσερα χρόνια ανελλιπώς αγοράζω το εισιτήριο μου.

Όλα αυτά τα χρόνια δεν με έδιωξαν από το γήπεδο οι κακές εμφανίσεις της ομάδας, οι κακές – εγκληματικές διαιτησίες, ο Κουτσοκούμνης με την τρελλοπαρέα του, τα θέατρα των αντιπάλων και οι προκλήσεις, η κακές εγκαταστάσεις του ΓΣΠ, ο προβληματικός χώρος στάθμευσης ΑΛΛΑ με διώχνει το ΔΣ του σωματίου μας. Με διώχνει διότι έχει την απαίτηση να πληρώσω το εισιτήριο μου για τα επόμενα 3 χρόνια άμεσα. Θέλει από εμένα να του δώσω για ένα κανονικό και ένα παιδικό εισιτήριο 1100 ευρώ μέχρι τις 15/01/2014 (μην ακούσω βλακείες για 4 δόσεις μέχρι τις 31/03 διότι δεν κάνει διαφορά). Επειδή φαίνεται έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα αυτοί οι άνθρωποι να τους εξηγήσω τι σημαίνει 1100 ευρώ: είναι ο λογαριασμός του ρεύματος της οικογένειας μου για ένα χρόνο, είναι τα δίδακτρα του νηπιαγωγείου του γιού μου για 4 μήνες, είναι ο λογαριασμός του νερού για 44 μήνες, είναι οι αγορές από το supermarket και το φούρνο για 3 μήνες, είναι το δάνειο μου για 3 μήνες, είναι τα καύσιμα μου για 8 μήνες, είναι τα καύσιμα για θέρμανση για 2 χρόνια!!!!! Παραδείγματα σαν αυτό πάρα πολλά για να καταλάβει κάποιος τι σημαίνει να δώσω αυτή τη στιγμή 1100 ευρώ!!!!!

Το λυπηρό είναι ότι δεν είναι μόνο στα Premium η αύξηση, είναι και στα κανονικά εισιτήρια. Υπάρχουν τόσες χιλιάδες ομονοιάτες που είναι άνεργοι και μετά βίας περνούν και εσείς αυξάνεται τις τιμές λόγω της δικής σας ανικανότητας να βρείτε εναλλακτικές πηγές για εξεύρεση πόρων. Διότι πάλε αρχίσατε το ράβε ξήλωνε. Ποίοι παίχτες θα φύγουν πάλε τα Χριστούγεννα και πόσες θα είναι οι αποζημιώσεις? Όλους αυτούς τους μήνες σκέφτεστε πώς να βρείτε λεφτά και πάλι καταλήξατε στην τενέκκα και στο ξέσκισμα του αγνού ομονοιάτη που αγαπά την ομάδα του.

Εγώ προσωπικά δεν είμαι σε θέση να ανανεώσω το εισιτήριο μου όσο και να το θέλω και ως αντίδραση στο γεγονός ότι με διώχνετε με το έτσι θέλω από τη θέση που έχω τα τελευταία 14 χρόνια (αυτό δεν μπορείτε να το ξέρεται διότι αν είναι δυνατόν χάσατε τα αρχεία με τους κατόχους διαρκείας από το 2000-2007) θα ακυρώσω την συνδρομή στην υπηρεσία ομάδα και την συνδρομή της visa card μου. Θα σταματήσω να αγοράζω τα προϊόντα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που έτσι κι αλλιώς ένα πολύ μικρό κέρδος έχει η ομάδα αφού τα περισσότερα τα φάγανε οι μεσάζοντες υπερομονοιάτες του προηγούμενου συμβουλίου!! Επίσης όσο είστε εκεί χωρίς πλάνο δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω αλλού εισιτήριο διαρκείας αλλά θα επιχορηγώ τα cafe της περιοχής μου που στο τέλος της ημέρας με εκτιμούν και με σέβονται περισσότερο από εσάς! Συνένοχο στο φόνο ‘κύριοι’ δεν θα με έχετε!!!! Σαν εμένα είναι αρκετοί ομόνοιάτες, όχι μονό κάτοχοι Premium, που βρίσκουν εξωφρενικές τις τιμές των εισιτηρίων. Όλοι αυτοί να είστε σίγουροι ότι δεν θα ανανεώσουν και την ευθύνη την φέρεται ακέραια εσείς. Δεν σας νοιάζει???

Αν έχετε έστω και λίγη τσίπα πάνω σας αφήστε την τιμή των 450 ευρώ στα Premium αλλά τουλάχιστον μην απατάται να σας πληρώσουμε για τρις χρονιές άμεσα (2+1…… μα νομίζεται έχετε να κάνετε μόνο με βλάκες ‘κύριοι’???). Αλλιώς να είστε σίγουροι ότι θα ζημιώσετε την ομάδα σε πολύ μεγάλο βαθμό. Εάν με αυτή σας την κίνηση χάσετε έστω και 300 ομονοιάτες σημαίνει ότι χάνεται ένα έσοδο της τάξης των 100 χιλιάδων ευρώ το χρόνο τουλάχιστον. Δεν σας νοιάζει???

Οι ΟΜΟΝΟΙΑ ‘κύριοι’ χρειάζεται νέα μυαλά, δεν μπορεί να πορεύεται με δεινόσαυρους. Θέλει νέες ιδέες. Δεν μπορεί η λύση να είναι πάντα η τενέκκα. Δεν μπορείτε να εκβιάζεται τον απλό ομονοιάτη. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το Μάρτη του 2013 σας εξασφάλισε 2,5εκατομίρια (σύμφωνα πάντα με δικά σας στοιχεία). Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να ανάπτυξη τεράστια δυναμική και ο κόσμος να δώσει άμεσα απίστευτα λεφτά εάν υπάρξει μια νέα Διοίκηση κοινής αποδοχής που θα παρουσιάσει ΕΝΑ πλάνο!!!! Από την ημέρα που ο καμένος πρόεδρος μας άρχισε το πόλεμο με τη θύρα 9 σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν στον Άστρα μειώθηκαν οι πωλήσεις των προϊόντων της ομάδας 80%. Δεν σας νοιάζει? Μπορεί τελικά εσάς να μην σας νοιάζει ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ εμάς!!!!! Δώστε μας πίσω την ΟΜΟΝΟΙΑ μας!!!!!!

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΥΓΝΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ! ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ! ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΤΣΙΘΕΛΙΣΜΟΥΣ!! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ!!!!

Με εκτίμηση

Χρίστος Χ. (Μέλος)