Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Ο δ(ρ)άκος και το κλάδεμα

Αναγνώστης: Ο δ(ρ)άκος και το κλάδεμα

opinion


Αγαπητοί φίλαθλοι της βασίλισσας.

Όταν το ελαιόδεντρο πιάσει δάκο (παρασιτικό έντομο που δρα καταστροφικά στην ανάπτυξη και τον καρπό του ελαιόδεντρου) ο γεωργός κλαδεύει βαθιά το δέντρο, καίγοντας τα κλωνιά που κόβει. Το αποτέλεσμα είναι να καταπολεμηθεί το παράσιτο, να βλαστήσουν νέα παραπούλια (φυντάνια) στην θέση των παλιών κλώνων και το δέντρο, όχι την επόμενη χρονιά αλλά από την μεθεπόμενη, να ξεκινήσει να είναι παραγωγικό και το καμάρι του περβολιού.

Έτσι και στην ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ. Το δολοφονικό κλάδεμα στον Ποτέ, το ύπουλο κτύπημα στην ψυχολογία του Ασις- Ρουπιο- Λομπιανίτζε, η πρόκληση σε κάθε πράσινο στρατιώτη θα δώσουν την ευκαιρία σε νέα ποδοσφαιρικά φυντάνια να κάνουν την εμφάνιση τους και θα γυρεύει πάλι ο δ(ρ)άκος του περβολιού το λάθος, γιατί δεν μπόρεσε να καταστρέψει το δέντρο. Μια γέυση από τα φυντάνια μας είδαμε τις τελευταίες εβδομάδες, Ρουσιάς, Κονομής, Φυλακτού, Παναγή, Οικονομίδης, ακόμη και ο επανεμφανιζόμενος Σκέμπρι, κ.α έκαναν δειλά-δειλά την παρουσία τους και έδειξαν ότι θα συνεχίσουν να ματώνουν τα δίκτυα.

Μπορεί για φέτος οι ορκισμένοι εχθροί της ομάδας να καταφέρουν τον σκοπό τους και να μείνει μακρια η ΟΜΟΝΟΙΑ από τίτλους – Ευρώπη αλλά από χρόνου δεν θα ξέρουν από που τους ήρθε. Εδώ θα είμαστε να τους γλεντούμε και να γελούμε με την πικρα τους καθώς θα λυσσωμανούν τα επόμενα χρόνια. Θα πικραθούν τόσο πολύ όσο ο φιλόσοφος Σωκράτης όταν έπινε το κώνειο για να εκτελεστεί.

“Δεν λυγάνε τα ξεράδια και πονάνε τα ρημάδια”    –  Να το θυμάστε αλάνια μου.

ΑΙΩΝΙΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΘΗΑΙΝΙΤΗΣ