Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Όπως το 1948, επανάσταση τώρα!

Αναγνώστης: Όπως το 1948, επανάσταση τώρα!

anakoinosi-logo


Γράφω σήμερα όχι γιατί θεωρώ το παιχνίδι με την Μπρόντμπυ κομβικής σημασίας και αγωνιστικής αποτυχίας, αλλά γιατί ξεκάθαρα πλέον μετά και την σημερινή ανακοίνωση – παρωδία του διορισμένου Δ.Σ από την Εζεκία, φαίνεται πως η κοροϊδία απέναντι στον μεγάλο ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ και η εκμετάλλευση που ασκούν πάνω στην αγάπη του για την ΟΜΟΝΟΙΑ οι καρεκλοκένταυροι του Δ.Σ. δεν έχει όρια. Το αποτυχημένο Δ.Σ ( ή καλύτερα και αυτό το αποτυχημένο ) που το Α.Κ.Ε.Λ. – γιατί απλά θεωρεί τον Α.Σ.Ο.Λ. τσιφλίκι του – διόρισε αποφεύγει να αναλάβει την οποιαδήποτε ευθύνη που του ανάλογα ως ένα σοβαρό (;) συμβούλιο μιας σοβαρής, επαγγελματικής και τεχνοκρατικής ομάδας εν έτη 2015 (;).
Όλα αυτά μου έδωσαν την αφορμή να γράψω για πρώτη φορά σε αυτή την στήλη. Τα αυτιά του Δ.Σ. θα μείνουν κλειστά, σιγά μην λάβουν ένα ανώνυμο άρθρο στα σοβαρά. ΟΜΟΝΟΙΑτης τα γράφει καλέ; Αυτοί έχουν να ασχοληθούν με κάρβουνα, μπύρες και με την οργανωμένη μας κερκίδα, η οποία ως γνωστό πρέπει να πολεμάτε πολύ πιο σκληρά από τους αντιπάλους εκτός γηπέδων. Βλέπετε η ΘΥΡΑ 9 δεν “βοηθά“ υπόγεια να περνάμε τα κριτήρια… Φυσικά τώρα θα έχουν να ασχοληθούν και μες τις βουλευτικές εκλογές του 2016… Γι’ αυτό αδέρφια μην περιμένετε σωστό προγραμματισμό και ενίσχυση της ομάδας, το μυαλό και οι ιδέες τους είναι συγκεντρωμένα σε άλλο σκοπό από τον δικό μας.
Ανήκω και εγώ στη νέα γενιά ΟΜΟΝΟΙΑτών, όπου μεγαλώσαμε με τις ιστορίες περηφάνιας, κυριαρχίας και πρωτοπορίας σε τεχνικά θέματα της ομάδας μας (πρώτη ομάδα με προετοιμασία στο εξωτερικό, πρώτη ομάδα με ξένο ποδοσφαιριστή κτλ) που οι πατεράδες μας, μας έλεγαν την ίδια ώρα που περίμεναν πως μέρα παρά μέρα θα ζούσαν ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ που μεγάλωσαν μαζί της, μεταφέροντας αυτή την προσμονή και σε μας. Σε εμάς που σε 2 δεκαετίες μετράμε τα τρόπαια που πανηγυρίσαμε στα δύο μας χέρια, χωρίς να συμπληρώνονται καν και φυσικά με μηδέν επιτυχίες στην Ευρώπη. Βλέπουμε τον αιώνιο να γιγαντώνεται, βλέπουμε τις γειτονίες από πράσινες να γίνονται πορτοκαλιές και τα μικρά ΟΜΟΝΟΙΑτικα να αποτελούν πλέον μειοψηφία στα σχολεία. Βλέπουμε ομάδες όπως η Α.Ε.Κ να λειτουργούν σωστά και να μπαίνουν ομίλους και να τερματίζουν στη δεύτερη θέση.
Δοκιμάσαμε ακριβούς ποδοσφαιριστές, προπονητές όλων των ειδών και φιλοσοφιών. Ξένα ιατρικά κέντρα με κορυφαία τεχνική υποστήριξη στην ομάδα. Η ομάδα όμως σε όλες τις περιπτώσεις “φωνάζει“ ότι κάτι της λείπει. Αυτό το κάτι είναι μια διοίκηση με όρεξη, τεχνογνωσία και όραμα που θα δουλεύει επαγγελματικά και με τη σειρά της θα στελεχώσει την ομάδα με τα σωστά άτομα. Θα βάλει σε μια λειτουργία δηλαδή την ομάδα σύγχρονη, για να μπορέσει να προχωρήσει ξανά στο σωστό δρόμο. Επίσης μια διοίκηση η οποία θα αφουγκράζεται τις ανησυχίες και δεν θα εμπαίζει τον τεράστιο αυτό λαό, με σκοπό να του πάρουν κι άλλο χρήμα φοβερίζοντας τον με ενδεχόμενο κλείσιμο της ομάδας. Μα ποια ομάδα θα κλείσετε ρε;
Μέσα από όλα αυτά τα χρόνια και γεγονότα, πλέον δεν μπορώ να βλέπω το μέλλον με αισιοδοξία. Η αισιοδοξία σε εμένα προσωπικά, τελείωσε σαν το τσιγάρο που καίγεται και δεν υπάρχει επιστροφή, παρά μόνο να ανάψεις ένα άλλο καινούργιο. Και στην περίπτωση μας το καινούργιο τσιγάρο πρέπει να είναι καινούργιας μάρκας. Όχι άλλη ανακύκλωση με “στημένες“ εκλογές. Μέρα με τη μέρα ΟΜΟΝΟΙΑτες των 35-40 και κάτω (τυχαίο;) ξυπνούν από το λήθαργο και το ωραίο παραμυθάκι ζητώντας εξηγήσεις και όχι άλλες διορισμένες διοικήσεις. Και αυτή είναι η μόνη λύση αν θέλουμε να βλέπουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ όπως τη θέλουμε αγωνιστικά, εξωαγωνιστικά και κοινωνικά. Επανάσταση, όπως τότε το 1948 που κάποιοι αρνούμενοι να υποκύψουν στο καθεστώς δημιούργησαν τον λόγο ύπαρξης μας, έτσι και εμείς το οφείλουμε σε αυτούς, σε εμάς και κυρίως στα παιδιά μας.
– ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ, ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΖΟΥΜΕ!

– ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ!

– ΕΞΩ ΤΟ Α.Κ.Ε.Λ. ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑ!

– ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ!

– ΟΠΩΣ ΤΟ 1948, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

ΟΜΟΝΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΖΗΤΩ Ο Α.Σ.Ο.Λ 1948