Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Ανομοιομορφία σε αποφάσεις, αλλά εξαρτάτε ποιος είσαι!

Αναγνώστης: Ανομοιομορφία σε αποφάσεις, αλλά εξαρτάτε ποιος είσαι!

opinions-2015a


Ανομοιομορφία. Αυτή η γάγγραινα ταλανίζει τους διαιτητές και σε αυτό είναι που κρίνονται. Μα είναι δυνατό ρε παιδί μου να υπάρχουν τόσες διαφορές στις αποφάσεις των “μαύρων κορακιών” κι ο ένας να δείχνει δύση κι ο άλλος ανατολή; Και μιλάμε για φάσεις που δεν χρειάζεται να είσαι… Κολίνα ή άντε Τράττος για να πάρεις σωστή απόφαση όταν σου βγει η φάση.

Π.χ ο Ψευδιώτης με τον Λ.Σωτηρίου. Ο πρώτος με ένα απλό …χάιδεμα στον Εφραίμ δείχνει την άσπρη βούλα. Κι εγώ ο αφελής ρωτάω τώρα. Μας έχει συνηθίσει ο συγκεκριμένος ρεφ να σφυρίζει τόσο εύκολα τα πέναλτι; Η απάντηση είναι τόσο απλή και εύκολη. Για συγκεκριμένες ομάδες ναι, τα σφυρίζει χωρίς δεύτερη κουβέντα. Για κάποιες άλλες… φόνος να γίνει, ακόμα κι αν κοπεί κανένα πόδι ο “τύπος”το παίζει αδιάφθορος.

Να πάρουμε και την άλλη πλευρά, αυτήν που οι διαιτητές με τίποτε δεν σφυρίζουν την εσχάτη των ποινών, άμα οι ομάδες που ζητούν το πέναλτι δεν ανήκουν στο… “κυβερνητικό λόμπι”. Χρειάζεται να αναλύσουμε αυτό το τελευταίο; Ε,όχι ρε παιδιά. Είναι δυνατό να είσαστε θεατές της κυπριακής λίγκας και να μή γνωρίζετε ποιοι αποτελούν το κατεστημένο; Οι ευνοούμενοι παίρνουν τα σφυρίγματα με την πρώτη,να καθαρίζουν μια κι έξω, οι άλλοι άστε τους να κουρεύονται.

Να πούμε για τη φάση που ο Λ. Σωτηρίου έμεινε εκτεθειμένος και αδίκησε κατάφωρα την ΑΕΛ; “Έπνιξε μια πεναλτάρα για την ΑΕΛ στο 85′, πεντακάθαρη ανατροπή του Αλαμπί στον Σταύρου, ήταν κι απ ευθείας κόκκινη κάρτα και στο τέλος όλοι μιλάμε για την …άτιμη την ανομοιομορφία και τους άρχοντες που το παίζουν δίκαιοι και ότι… όλοι κάνουν λάθη. Ναι,όλοι κάνουν λάθη με τη διαφορά όμως ότι τα λάθη έχουν …χρώμα.

Εσείς είδετε την ΟΜΟΝΟΙΑ να παίρνει τόσο soft πέναλτι στους αγώνες της; Ματώνουν οι παίκτες από το ξύλο που τρώνε, πέναλτι όμως ούτε στον ύπνο τους δεν βλέπουν.

Άμα είσαι “μανιταράς” όμως και τους απειλείς ανοικτά ότι όποιος αδικήσει την ομάδα θα πάει σπίτι του,τα πέναλτι σου τα σφυρίζουν δυο-δυο κι άστε τους άλλους να λένε ότι θέλουν. Στο κάτω – κάτω, στο τέλος θα κάνουμε ταμείο με την ομάδα στο Τσάμπιονς Λίγκ.

Υπάρχει κανένας που έχει αντίθετη άποψη;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΑΣ