Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Τι δεν καταλαβαίνεις;

Αναγνώστης: Τι δεν καταλαβαίνεις;

Omonia-Anorthosis 0-0 Kazamias-KAIAFAS (2)


Η ΟΜΟΝΟΙΑ και μπορεί και θα βρει το δρόμο της, αυτό είναι σίγουρο. Αυτή η άποψη επικρατεί στις τάξεις της συντριπτικής πλειοψηφίας του Λαού της.

Την ίδια ώρα όμως συνεχίζεται ο πόλεμος εκ των έσω από τους διάφορους κακεντρεχείς , κατά του προπονητή μας, μάλλον θα είναι οι ίδιοι που τον χλεύαζαν από τότε που ξεκινούσε την ποδοσφαιρική του καριέρα, 17 χρονών παιδί τότε, και συνέχισαν να το κάνουν μέχρι που κρέμασε τα παπούτσια.

Αλήθεια, πόσο κόμπλεξ πρέπει να σε κυριαρχεί για να έχεις ως μοναδική έγνοια να αναλύσεις και να αλλοιώσεις τις δηλώσεις του Καϊάφα μόνο και μόνο για να δείξεις την εμπάθεια σου;

Πόσο αφελής μπορεί να είσαι για να μην καταλαβαίνεις ότι με αυτό που κάνεις για να ικανοποιήσεις τις εμμονές σου, μόνο προβλήματα δημιουργείς στην ΟΜΟΝΟΙΑ;

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει τον προϋπολογισμό του Απόλλωνα, όμως ατύχησε να αποκλειστεί από την Μπρόντμπι λόγω δύο ατομικών λαθών στην άμυνα, δεν αποκλείστηκε από κάποια άσημη ομάδα του Αζερμπαϊτζάν κι ούτε έχασε από τη Ν.Σαλαμίνα με 2-0.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ που δεν έχει ούτε κατά διάνοια τον προϋπολογισμό του αποέλ ισοφαρίστηκε από τη Δόξα στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα, δεν την κέρδισε με πέναλτι μάλλον ανύπαρκτο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει να αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα και ο προϋπολογισμός μειώθηκε ακόμα περισσότερο από πέρσι. πέρσι που πάλεψε μέχρι το τέλος και γι αυτό ακόμα το πρωτάθλημα, που βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της τόσο κοντά σε είσοδο ευρωπαϊκού ομίλου, κάτι που δεν έγινε λόγω Τουντόρ.

Ο Καϊάφας έμαθε να ζει με την πίεση τόσα χρόνια ως ποδοσφαιριστής, αυτό είπε αυτό εννοούσε και το ίδιο θα κάνει τώρα και σαν προπονητής , παρά τις αντιξοότητες.

Είμαστε μόλις στην 4η αγωνιστική, υπάρχουν ακόμα 32 αγώνες, ο δρόμος είναι αρκετά μακρύς, αφήστε την ομάδα να ηρεμήσει αυτό ζήτησε ο Καϊάφας…τι δεν καταλαβαίνεις;

ST24