Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Άποψη Αναγνώστη: Σιωπή = Συνενοχή

Άποψη Αναγνώστη: Σιωπή = Συνενοχή

Omonia-Anorthosis 0-0 Kazamias-kosmos (12)


Το νερό στο ποτήρι έχει  ξεχειλίσει προ πολλού. Η περίπτωση Ματίας Πέρεζ, ένα από τα πολλά κερασάκια στην τούρτα που άλλοι έφτιαξαν για μας.

Το ότι έχουμε ένα σωματείο που το διοικούν ανίκανοι είναι πιο φανερό και από τα ανύπαρκτα πέναλτι του απέναντι βόθρου.  To ότι λειτουργούμε με τον πλέον ερασιτεχνικό τρόπο, πιο φανερό και από την δήθεν δίκαια διαιτησία που μας παίζουν.. Και στο τέλος διερωτάσαι.. Ποιος φταίει για αυτή την κατάντια.. ΟΛΟΙ ΜΑΣ..
Η ανοχή του καθενός μας έφερε την ομάδα μας σήμερα εδώ. Όταν χειροκροτούσαμε το 09-10 τις μεταγραφές αεροδρομίου του μάστρε Μιλτή. Λες και τότε είχαμε πλάνο… Τον διορισμένο Μυλωνά που καπάρτιζε.. Για τι; Δική του εφεύρεση η ττενέκκα… Μάλλον γι αυτό. Δεν είπαμε κάτι…  Και φτάνουμε στο σήμερα.. Στόχος μας η οικονομική εξυγίανση. Γυρίστε πλευρό.. 3 χρόνια η ίδια κασέτα. Μια διοίκηση διορισμένη να αλωνίζει και μεις τι; Επαναστάτες στο Facebook..
Πραγματικά εκουράστηκα κάθε εβδομάδα μετά που κάθε παιχνίδι να ακούω και να διαβάζω συζητήσεις για το τι τζαι ποιος φταίει.. Τζαι αν δεν καταλάβουμε πως για να βρεθεί λύση πρέπει κάποια πράματα να αλλάξουν που την ρίζα είμαστε καταδικασμένοι τούτα να τα συζητούμε για πολλά χρόνια ακόμα..
Εκαταντήσαν την ομάδα πατσιαούρι τζαι μεις άπλα τζιαμέ τζαι να χειροκροτούμε μετά που μιαν ισοπαλία, αντί να αντιδράσουμε. Επειδή κάποιοι εφέραν μας σε σημείο που ούτε τούτο να μεν ξορτώνουμε να το κάμουμε. Κάποιοι που εν του προβληματίζει να σοροφκούμαστε 5-6 χιλιάδες στο γήπεδο..
Άλλοι εν ένοχοι που εφτάσαμε ως δαμέ, αλλά κάποιες φορές η συνενοχή εν πολλά χειρότερο πράμα.  Όλοι φέρουμε ευθύνη για τούτη την κατάντια.. Μηδενός εξαιρουμένου.  Γι αυτό ας αναλάβουμε τις δικές μας ευθύνες ώσπου εν νωρίς. 6 μήνες πριν τις εκλογές ας κάμουμε την δική μας προσπάθεια να ανθίσει τούτο το γέριμο το τριφύλλι που το εμαράναν οι κάθε λογής ξυμαρόβερκες που επεράσαν τζαι ακόμα υπάρχουν στα Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αρκετά κάποιοι να πατούν πάνω στην αγάπη μας για τα προσωπικά τους συμφέροντα. Αρκετά να γινόμαστε κομπάρσοι στο στημένο έργο τους.
Ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Αρκετά να είμαστε συνένοχοι στο έγκλημα τους!
Χ.Χ. Κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας