Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Μη μας δουλεύετε άλλο, αδειάστε μας τη γωνία επιτέλους

Αναγνώστης: Μη μας δουλεύετε άλλο, αδειάστε μας τη γωνία επιτέλους

opinions-2015a


Στη σημερινή διάσκεψη τύπου λέχθηκε ότι “επαναδιεκδικούν”… Μα κύριοι πως περιμένετε με τέτοια δήλωση, να πουλήσετε εισιτήρια διαρκείας;

Πως γίνεται να κάνετε τέτοιο διαχωρισμό στις τιμές, “εκβιάζοντας” τον κόσμο να αγοράσει γρήγορα δίνοντας του τάχα την ευχέρεια να αγοράσει σε χαμηλές τιμές;

Αν και είμαι κάτοχος διαρκείας σε άλλη κερκίδα, ας μας εξηγήσουν οι κύριοι της διοίκησης, γιατί ενώ σε όλες τις κατηγορίες υπάρχει σχετική μείωση, το μαθητικό της βόρειας για αγορά/ανανέωση μέχρι τις 5/4/2016, παρουσιάζει αύξηση (ήταν 155 ευρώ για αγορά/ανανέωση μέχρι τις 31/3/2015 και τώρα είναι 160), ενώ και το μαθητικό βόρειας, πέρσι ήταν 175 ευρώ για αγορά/ανανέωση μετά τις 31/3/2015, ενώ τώρα είναι 190 ευρώ. Επίσης, η τιμή για αγορά/ανανέωση στην ανατολική μετά τις 6/6/2016, είναι ακριβώς η ίδια για αγορά/ανανέωση μετά τις 31/3/2015. Εκάμετε μας προκατηλειμμένους ότι όλο αυτό ίσως πρόκειται για “τιμωρία” προς εκείνους που φωνάζουν.

Κύριοι, ό,τι κάνατε, κάνατε. Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας αλλά είναι η ώρα για να εκσυγχρονιστεί επιτέλους η ομάδα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ…
ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.
ΑΔΕΙΑΣΕ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.