Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Πότε θα γίνουμε ομάδα

Αναγνώστης: Πότε θα γίνουμε ομάδα

opinions-2015a


Ακούμε καθημερινά παρά πολλά για την ΟΜΟΝΟΙΑ, οι παίχτες λυπούνται, οι προπονητές δουλεύουν στα λάθη, η διοίκηση τάχα παίρνουν μέτρα και ο κόσμος περιμένει εδώ και χρόνια να κάνει η ομάδα το επόμενο βήμα, που ποτέ δεν ήρθε και ούτε θα έρθει με τον τρόπο διοίκησης που έχουμε.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ για να γίνει κάποτε ομάδα πρέπει πρώτα να δουλεύει σαν ομάδα, να στελεχωθεί σαν ομάδα με άτομα εξειδικευμένα στο ποδόσφαιρο, με άτομα που να κατέχουν τα οικονομικά, να στηθεί το ταλαίπωρο εμπορικό τμήμα σωστά.

Σαν οπαδοί κουραστήκαμε και τις συγγνώμες σας και τα μέτρα σας, βασικά σας βαρεθήκαμε!!!

Θέλουμε μια νέα ΟΜΟΝΟΙΑ έξω από τα κομματικά καλούπια, έξω από τις απαρχαιωμένες σας νοοτροπίες!!!

Σταματήστε αυτή την πιπίλα των χρεών και του χαμηλού προϋπολογισμού (έχουμε δει τι γελοία στελέχωση κάνετε) που μας αράζετε εδώ και χρόνια ( βλέπουμε ομάδες με χαμηλότερο προϋπολογισμό χωρίς κόσμο να βγάζουν καλύτερη εικόνα στο γήπεδο 100 φορές καλύτερη μας )
Δεν είναι ντροπή κύριοι να παίρνουμε παραδείγματα από άλλους π.χ Αεκ.

Εγώ βασικά βαρέθηκα και τις φτηνές δικαιολογίες σας και τις συγγνώμες σας αλλά από το γήπεδο δεν θα με διώξετε, προσπαθήστε και άλλο!!!

Άμεσα πρέπει να προκηρυχθούν εκλογές που θα είναι έξω από κομματικές οδηγίες για να μπορέσουν κάποιοι που ενδιαφέρονται (υπάρχουν)να δουλέψουν για να μην χαθεί και η επόμενη χρονιά.