Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Θέατρο του παραλόγου

Αναγνώστης: Θέατρο του παραλόγου

ag23-apoel-omonoia-c (35)


Δυστυχώς σήμερα είδαμε όλοι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ ένα “ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ”.

Οι παίχτες μας( μαζί και ο προπονητής) αλλά και η εντεταλμένη διαιτησία του Δημητρίου, μας έκαναν να σιχαθούμε το συγκεκριμένο ντέρμπι παρά να το απολαύσουμε. Οι παέχτες μας, δεν ήταν ζωντανοί στο γήπεδο και ειδικότερα η άμυνα μας η οποία κοιμόταν στα 2 γκολ. Ο προπονητής έκανε λάθη στην 11άδα αλλά και στις αλλαγές . Αρχικά έπρεπε να είχε Σιέριταν στα φτερά διότι πηγαίναμε για να βάλουμε γκολ. Αφού τελικά έβαλε αυτήν την 11άδα έπρεπε να έβαζε τον Σιέριταν αλλαγή στην θέση του Χριστοφή και όχι τον Εζέ και ειδικά με έτσι σκορ ώστε να βάζαμε γκολ για να διεκδικίσουμε την ισοπαλία ή και ανατροπή.

Η διαιτησία η οποία (όπως το περιμέναμε) ήταν εντεταλμένη. Ο Δημητρίου, έκανε φαλτσοσφυρίγματα και έπρεπε να έδινε κάρτες κι άλλες κάρτες που έπρεπε στους απέναντι.

Σήμερα διεκδικούσαμε με την νίκη μας, να είχαμε δικαίωμα να μιλάμε για πρωτάθλημα αλλά κατάφεραν και δεν θα μιλάμε από τώρα για τίτλο.

Δυστυχώς ΠΟΝΕΣΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ σήμερα.
Ελπίζουμε στα επόμενα ματς να μην έχουμε άλλες απώλειες βαθμών ώστε να μπούμε στα play off με καλούς βαθμούς για μιλάμε για τίτλο

Φίλος ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ, Γιώργος