Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Μας κουράσατε

Αναγνώστης: Μας κουράσατε

Diaskepsi-DS-Dioikitiko-Simvoulio (15)


Το λοιπόν.
Κάθε φορά που πάει ο οργανισμός μου να καταπιεί τα όσα παράλογα ακούει και ανέχεται τα τελευταία 20 χρόνια έρχεται μια ανακοίνωση να με κάνει να αγανακτήσω ακόμα περισσότερο.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ. ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ. Είμαστε διαφορετικοί παντού. Στο γήπεδο, στις δουλειές μας στην καθημερινότητα μας. Είναι μια μάχη ενάντια στο αυτονόητο και στο αλλού ξημερωμένο. Δεν εξηγείτε αλλιώς. Που βρίσκεται αυτή την αλαζονεία? Από πού αντλείτε αυτό το θράσος? Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να θεωρείται πως εκφράζεται στο σύνολο την ΙΔΕΑ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ? Νομίζεται με 1000 και κάτι ψήφους ανθρώπων με μυαλά του περασμένου αιώνα μπορείτε να εκπροσωπείτε να προσβάλετε και να αναιρείται την ιστορία και τα ιδανικά μας?
Για πρώτη φορά από το 95 που που πάω γήπεδο με κάνατε να πω πως κουράστηκα. Κάτι το οποίο δεν δεχόμουν από κανένα να το πει. Και όποιος μου έλεγε πως είναι ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν ασχολείται του έλεγα πως δεν είναι ΟΜΟΝΟΙΑ.

ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ.
Με καταντήσατε κομπάρσο του πρωταθλήματος, να τρέχω από πίσω έναν απόλλωνα και μια αελ. Με καταντήσατε περίγελο του κάθε ανθρωπάκου που για να νιώσει την ατμόσφαιρα γηπέδου έπρεπε να παίζει η ομάδα του με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Την ίδια ώρα που μια αεκ κτίζει γήπεδο εγώ θωρώ που μια ταπέλα μεστο highway το “δικό μου”. Την ίδια ώρα που ο Μανιτάρας κάμνει κηρύγματα στην διαιτησία εσείς τηράτε αποχή που τις εκλογές της κοπ. Οι οπαδοί του έκαναν τα χειρότερα επεισόδια των τελευταίων χρόνων με τον Αστέρα και ο Μανιτάρας έξυπνα δημιουργεί μια εικονική loyalty card και σε εκείνους που θα πρέπε να προορίζεται δημιουργεί διαφορετικούς όρους πως τάχα είναι γραμμένοι στο μητρώο των μπανσυφι sorry των πατσυφι. Εσείς τι κάνετε? Διατηρείτε μια κόντρα ετσιθελικά με τους οργανωμένους οι οποίοι μεγάλη ηρεμία σας ανέχονται γιατί η αγάπη τους για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι τεράστια.
Σήμερα πριν την ανακοίνωση είπα σε ένα φίλο μου πως ελπίζω να μην βγει μια ανακοίνωση ανούσια η οποία θα οξύνει το κλίμα και πως θα πρεπε μια σωστή ανακοίνωση του ΔΣ να ήταν πως από βδομάδας ξεκινά διάλογο με όλα τα ΣΥΦΙ και τη ΘΥΡΑ9, εγώ έτσι θα κανα.

Στην προτελευταία ανακοίνωση είπατε:
Πού αποσκοπούν αυτές οι ενέργειες; Εμψυχώνουν την ομάδα; Δημιουργούν θετικό κλίμα; Εξυψώνουν την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας; Δημιουργούν θετικές συνθήκες; Στο τέλος, αυτοί που ενεργούν με αυτόν τον τρόπο, τι επιτυγχάνουν;

Και σας ρωτώ ΕΣΑΣ. Σε τι επιτυγχάνει αυτή η ανακοίνωση? Σε τι επιτυγχάνει αυτό το κλίμα που διατηρείται τόσο καιρό? Διασπάζοντας τους φιλάθλους σε θυρα9 και λοιπούς? Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να ΛΕΤΕ πως δεν θεωρείται την θύρα 9 οργανωμένο σύνολο? ΠOΙΟΙ νομίζεται πως είστε?

ΦΥΓΕΤΕ.

Υ.γ(1) Κάθε φορά που βγάζετε και μια ανακοίνωση περισσότερος κόσμος αντιλαμβάνεται πως πρέπει να φύγετε.
Υ.γ(2) Δεν αμφισβητώ την αγάπη σας για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Όμως δεν έχω την αντοχή να συνεχίσω την προσπάθεια να σας πίσω ότι κάνετε λάθος. ΕΠΡΕΠΕ να το χετε ήδη καταλάβει. Είναι ήδη πολύ αργά.

ΦΥΓΕΤΕ.
Δημήτρης Ν.