Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: “Πιάστε τον παλμό του κόσμου”

Αναγνώστης: “Πιάστε τον παλμό του κόσμου”

opinions-2015a


Μέσω της επιστολής αυτής, θέλω να δώσω μια ιδέα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας. Επειδή μέσω δηλώσεων από μέλη του Δ.Σ αλλά και από τις ανακοινώσεις που βγάζουν αντιλαμβάνομαι ότι πιστεύουν πως ο φίλαθλος κόσμος της Ομόνοιας τους υποστηρίζει και πως αυτοί που διαμαρτύρονται είναι η μειοψηφία του πράσινου λαού, ας κάνουν μια σφυγμομέτρηση.

Όχι, δεν θα ζητήσετε τη γνώμη από όλους, τους χιλιάδες ανά το Παγκύπριο Ομονοιάτες, μόνο από αυτούς που πηγαίνουν στο γήπεδο, αυτούς δηλαδή που κάθε εβδομάδα το Δ.Σ ευχαριστεί και τους… αναγνωρίζει ως αγνούς οπαδούς. Βάλτε λοιπόν άτομα σε κάθε είσοδο (μην βάλετε καν στη βόρεια, δεν θα χρειαστεί) και με την επίδειξη του εισιτηρίου τους ρωτήστε τους (μια πολύ απλή ερώτηση που θα απαντηθεί με ένα “ΝΑΙ” ή “ΟΧΙ”), πιστεύετε πως αυτό το Δ.Σ έχει κάνει σωστά τη δουλεία του αυτά τα δύο χρόνια;

Εσείς όπως καταλαβαίνω έχετε την άποψη πως σχεδόν όλοι θα πουν “ΝΑΙ”. Εγώ λοιπόν πιστεύω το αντίθετο. Σας προκαλώ να το κάνετε στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ. Αφού όπως υποστηρίζετε ο κόσμος σας θέλει στο τιμόνι, πιάστε τον παλμό τους… κυριολεκτικά!

Εάν όντως πιστεύεται αυτά που λέτε και νομίζετε πως ο απλός φίλαθλος της Ομόνοιας έχει εμπιστοσύνη σε σας και βλέπει πως οδηγείται το σωματείο προς την σωτηρία του, κάντε αυτό που σας λέω. Καμία δυσκολία δεν υπάρχει. Εάν ούτε απροθυμία από μέρος σας, τότε θα πάρουμε απαντήσεις, που μάλιστα δεν θα φέρουν καμίας αμφισβήτησης.

Δημήτρης Νικολάου