Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Πως σε κατάντησαν όλοι αυτοί

Αναγνώστης: Πως σε κατάντησαν όλοι αυτοί

opinions-2015a


Πώς να προχωρήσει μπροστά αυτή η ομάδα όταν κάθε χρόνο και χειρότερα. Όταν εδώ και δέκα χρόνια βγαίνουμε εκτός διεκδίκησης από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια. Όταν ικανοποιούμαστε με το να κάνουμε μια καλή πορεία το δεύτερο γύρο (χωρίς πίεση) και απλά να βγαίνουμε Ευρώπη. Όταν κάθε χρόνο αλλάζουμε παίχτες προπονητές και όλα τα άλλα. Και το χειρότερο? Ότι συμβιβαστήκαμε. ΝΑΙ οι πρώτοι που ευθύνονται για την κατάντια είμαστε εμείς φίλοι μου. Που ακόμα ανεχόμαστε τους διεφθαρμένους, που πανηγυρίζουμε γιατί θα μπούμε Ευρώπη. Που έχουμε γίνει υπόδουλοι του κουτσοκουμνη και του μανιταρα. Ότι πάθουμε χαλάλι μας.

Το ζούμε και φέτος το ίδιο σκηνικό. Αυριο καιρδίζουμε την ανόρθωση και ακόμα δύο τρία παιχνίδια και νομίζουμε γίναμε η υπερομάδα. Γεμίζουμε τα γήπεδα και περιμένουμε τη νέα χρονιά για να μπούμε Ομίλους να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ε του χρόνου εδό θα ήμαστε πάλι, με νέο προπονητή, νέους παίχτες και μια διοίκηση που μας “αξίζει”.

Ε όχι αρνούμαστε να γίνουμε οι μαριονέτες σας και πάλι. Ποτέ ξανά στο γήπεδο όσο και αν μας πονάει μέχρι η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάρει το δρόμο που της αξίζει.

Είμαστε η μόνη ομάδα που διοικείτε ακόμα από διορισμένους κομματικούς και παλαιμάχους. Θέλουμε επαγγελματίες. Άμεση αλλαγή σε όλη τη δομή του σωματίου, από πρόεδρο μέχρι και σκάουτερς ακόμα.

Λευτεριά στην αγάπη μας. Ξύπνα λαέ μου πριν κοιμηθείς παντοτινά

ΜΟΝΟ ΟΜΟΝΟΙΑ.

Β.Β