Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Πρεμιέρα, καταιγίδα

Αναγνώστης: Πρεμιέρα, καταιγίδα

opinions-2015a


Καλύτερο ξεκίνημα δεν μπορούσε να φανταστεί ούτε και ο πιο αισιόδοξος Ομονοιάτης για πρεμιέρα στα πλέι οφς. Θύμισε παλιές καλές εποχές το συγκρότημα του Μιλόγεβιτς, ήταν πραγματική καταιγίδα στο ξεκίνημα βάζοντας δύο γκολ στο 2′ και 7′ και από εκεί και πέρα όλα πήραν το δρόμο τους για το τεράστιο 3-0 πάνω στην Ανόρθωση.

Η νίκη χαιρετίστηκε με ενθουσιασμό από τους φίλους του τριφυλλιού αφού σημειώθηκε πάνω σε μια ομάδα που θα παλέψουν για το εισιτήριο της Ευρώπης. Ήδη,οι πράσινοι ανέβηκαν στην τρίτη θέση έχοντας τους ίδιους βαθμούς με την “Κυρία” και ασφαλώς το 3-0 της δίνει προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας, ενώ με το 2-2 του Απόλλωνα στη Λάρνακα με την ΑΕΚ, οι Λεμεσιανοί ξέκοψαν δύο πόντους από τους άλλους δυο.

Ήταν μία μεστή εμφάνιση για την Ομόνοια. Εκρηκτική στο ξεκίνημα με δύο γκολ, ήταν σαφώς καλύτερη από την Ανόρθωση μέχρι το 35′, σημείωσε και τρίτο γκολ που κακώς ακυρώθηκε από τον βοηθό ως οφσάιντ και από εκεί και πέρα άρχισε την διαχείρηση βάζοντας στις αρχές του β’ ημιχρόνου και τρίτο γκολ και κάπου εκεί η παράσταση πήρε τέλος μέσα σε … πράσινο φόντο.

Αυτό ήταν μόνο το πρώτο βήμα από τα δέκα που ακολουθούν και όλοι αντιλαμβάνονται ότι οι παίκτες βρίσκονται συνεχώς στην πρίζα μέχρι να ολοκληρώσουν με επιτυχία το στόχο τους που δεν είναι άλλος από την έξοδο στην Ευρώπη. Συνεπώς, τίποτε δεν τέλειωσε. Υπάρχει ακόμα μακρύς και επίπονος δρόμος για να ξεκλειδώσουν τη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη για να μή θεωρηθεί χαμένη η χρονιά.

Σ.Σ. Ήταν όντως σημαδιακή η ημέρα που “επέλεξαν” οι οργανωμένοι της “Θύρα 9 ” για να μας υπενθυμίσουν ότι απέχουν από τους αγώνες της Ομόνοιας. Την ίδια ημέρα που ξεκινούσε η ομάδα τους την τελική φάση με αντίπαλο την Ανόρθωση στο ΓΣΠ.

Αν ήταν βέβαια μόνο η ανακοίνωση θα το αφήναμε ασχολίαστο. Όταν όμως στην ανακοίνωσή τους βρίζουν ασύστολα και μιλούν για “πουλημένο και διορισμένο πρόεδρο” αυτό νομίζουμε ότι ξεπερνά κάθε όριο.

Έχουν κάθε δικαίωμα οι οργανωμένοι να βγάζουν προς τα έξω τις θέσεις τους και να ενημερώνουν όπως αυτοί επιθυμούν τους Ομονοιάτες, πάντα με κόσμιο τρόπο.

Όταν όμως ξεπερνούν τις κόκκινες γραμμές, όταν λιβελλογραφούν εναντίον του Προέδρου του σωματείου, ακόμα και δίκιο να έχουν στις θέσεις τους, ο άλλος που τους διαβάζει, τους αγνοεί και στο τέλος της ημέρας τους αφήνει στα αζήτητα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΑΣ