Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Προς Θ9 και Δ.Σ.

Αναγνώστης: Προς Θ9 και Δ.Σ.

opinions-2015a


Προς Θ9.

Ακούραστοι και φίλοι της Θ9. Έχω γράψει πολλές επιστολές κατά τους διορισμένους και μόνο που τους βλέπω και διαβάζω τις αποφάσεις τους μου έρχετε να κάνω εμετό στα μούτρα τους. Ρε παιδιά ξανασκεφτείτε διπλά την αποχή!!! Οι ποδοσφαιριστές μας χρειάζονται περισσότερο απ όλους την δική σας υποστήριξη αλλά πολύ περισσότερο μας λείπετε εμάς που εκτιμούμε αυτά που κάνετε για την αγαπούλα μας. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόση χαρά δίνετε στις αντίπαλες ομάδες στο άκουσμα της αποχή σας. Αλλά πολύ περισσότερο χαίρονται οι διορισμένοι και θα βγάλουν την γλώσσα τους περίπατο και θα έχουν να λεν ότι εκεί που σας χρειαζόταν η ομάδα δεν σας είχε. Σας ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ πολύ ελάτε σε αυτά τα δύσκολα παιχνίδια και αυτούς ο καιρός που τους απέμεινε είναι ελάχιστος.

ΠΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
Έλεος ρε!!! Αν νομίζετε ότι θα καλύψετε το κενό της Θ9 με τα ΜΩΡΑ των ακαδημιών στο βόρειο πέταλο πλανάστε!!! Κοιμάστε όρθιοι όπως πάντα δηλαδή.
Απλά θα καλύψετε τα καθίσματα ρε . Τέτοια παιχνίδια που έρχονται ρε θέλουν παλμό και δύναμη και όχι μωρά που ακόμα δεν ξέχασα το άγου.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ

Σ.Γ.