Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Το νόμισμα πάντα έχει 2 όψεις.

Αναγνώστης: Το νόμισμα πάντα έχει 2 όψεις.

opinions-2015a


Κάποιοι υποστηρίζουν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στο Τελικό και έχει εξασφαλισμένη την Ευρώπη ( αν φυσικά δεν ηττηθούμε από την Σαλαμίνα ). Αυτός ήταν και ο στόχος που έθεσε η Διοίκηση ( από ότι μας είπαν… ) από την αρχή της χρονιάς. Άρα η χρονιά είναι επιτυχημένη, μιας και ο στόχοι έχουν επιτευχθεί.

Η άλλη όψη, την οποία συμμερίζομαι και εγώ δείχνει εντελώς αντίθετη πορεία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αυτή την στιγμή στην 3η θέση με 18 ολόκληρους βαθμούς πίσω από την κορυφή. Έχει χάσει και έχει κερδίσει ντέρμπι, έχει όμως και 2 ήττες και μια ισοπαλία από ομάδες που είτε παλεύουν για την παραμονή είτε έχουν ήδη υποβαθμιστεί.

Αυτό όμως που μας πονάει πολύ είναι οι συνεχόμενες ήττες από το αποελ. Τα 3 ολόκληρα χρόνια που έχουμε να τους κερδίσουμε. Τα 15 παιχνίδια που είτε παίξουμε καλά είτε όχι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Είναι ξεκάθαρο και το ξέρουμε όλοι ( τουλάχιστον εμείς οι φίλαθλοι ) ότι πάντα έχουν αυτό το «κάτι παραπάνω». Αυτό όμως δεν είναι σημερινό, είναι διαχρονικό. Με τις δηλώσεις των παικτών και του προπονητή μας είναι σαν και τώρα το ανακάλυψαν. Και αναρωτιέται ο φίλαθλος: καλά που ζουν αυτοί τόσο καιρό??????.

Η ερώτηση του 1 εκατομμυρίου είναι: τι πρέπει να κάνουμε για να τους κερδίσουμε?

Η απάντηση: όλα όσα κάναμε προχθές, να μην τα ξανακάνουμε.
Ο Μπεμπέ ( που έπρεπε να ξεκινούσε το παιχνίδι ) το είπε ξεκάθαρα. « Όσες φορές κέρδισα το αποελ, παίξαμε έξυπνα και με στρατηγική». Φυσικά με την αελ, αφού μαζί μας σε 4 παιχνίδια έχουμε 1 ισοπαλία και 3 ήττες.

Εμείς πέσαμε στην παγίδα τους με την ανοχή του διαιτητή φυσικά. Αυτό όμως δεν πρέπει να είναι δικαιολογία. Ώσπου το βλέπουμε έτσι δεν θα τα καταφέρουμε ποτέ. Μας πνιγεί το δίκαιο και είναι πεντακάθαρο το πόσο τους ευνοούν. Έχει θολώσει το μυαλό μας και πλέον δεν μπορούμε να χειριστούμε τα πράγματα σωστά εντός, αλλά και εκτός γηπέδου.

Έχουν λεφτά και επιρροή, βάλτε καρδιά και Ψυχή. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν είναι «πελάτης» κανενός και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να προκαλεί τα αισθήματα του.
Το να ακούει δηλώσεις του τύπου «έχουμε ξεπεράσει στις νίκες την ΟΜΟΝΟΙΑ» και «κερδίσαμε την ΟΜΟΝΟΙΑ μπροστά στους οπαδούς της και αυτό μας ικανοποιεί», πληγώνουν αφάνταστα.

Τους δίνετε εσείς ( Διοίκηση, Παίκτες, Προπονητής ) το δικαίωμα να το κάνουν, με την ανικανότητα σας να χειριστείτε τα μεταξύ μας παιχνίδια. Έχετε πικράνει τον κόσμο, οι υποσχέσεις και οι δηλώσεις σας δεν μετριάζουν τίποτα πλέον.

Σταματήστε να μας υπόσχεστε και βρείτε την λύση άμεσα.
Φροντίστε την νέα χρόνια να ενισχύσετε την ομάδα σωστά. Βρείτε τρόπο να ανανεώσετε τους παίκτες κλειδιά για να μην τους χάσουμε ( Σκεμπρι ).

Αλλαγή διοίκησης άμεσα αν είναι αναγκαίο, και να «ανοίξει» ο δρόμος επιτέλους για επενδυτές. Ο κόσμος έχει στερέψει και δεν μπορεί πλέον οικονομικά να στηρίζει.

Κύριοι έχουμε πραγματικά κουραστεί. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει παραχωρήσει πολλά. Καιρός να αρχίσετε να κερδίζετε πίσω αυτά που μας ανήκουν. Εναρμονιστείτε με την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μόνο ο κόσμος πλέον κρατά την ΟΜΟΝΟΙΑ ψηλά. Ως πότε όμως κάνεις δεν ξέρει. Αν η νέα χρονιά είναι μια
επανάληψη των τελευταίων 5, ( αν είναι δυνατόν ) τότε η «αποχή» είναι ορατή. Νομίζω έχετε πλήρη γνώση τι σημαίνει «αποχή» ( Εκλογές ΚΟΠ)

Η νέα χρονιά κριτήριο για όλους σας.

Εννοείται ότι το ελάχιστο που μπορείτε να κάνετε όλοι (Διοίκηση, Παίκτες, Προπονητής ) είναι να φέρετε το Κύπελλο στον Λαό.

Γ.Τ.Α