Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Άποψη αναγνώστη σχετικά με τα premium

Άποψη αναγνώστη σχετικά με τα premium

opinions-2015a


Θέλω και εγώ με τη σειρά μου να αναφέρω ένα “παράπονο ” όσο αφορά προσωπική εμπειρία με την ανανέωση του premium εισιτηρίου μου.

Τον περασμένο Αύγουστο και πριν την έναρξη της αγωνιστικής δράσης, ζήτησα από την Ομόνοια να μου ανανέωση το διαρκείας μου με ευκολία πληρωμής λόγο του ότι είχα αρκετές υποχρεώσεις εκείνο το διάστημα και δεν μπορούσα να πληρώσω με τους δικούς τους όρους. Η πρόταση που τους έκανα αρχικά ήταν 200 ευρώ με την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας και 50 ευρώ κάθε μήνα ως ελάχιστη καταβολή ( ανάλογος υποχρεώσεων το ποσό θα ήταν και μεγαλύτερο ) με αυτό των τρόπο θα μπορούσα να αγόραζα το 2+1 premium και θα κέρδιζε η ομάδα 900 ευρώ και ένα επιπλέον φίλαθλο. Η απάντηση που μου έδωσαν ήταν 450 ευρώ με το διαρκείας και τα υπόλοιπα 450 ευρώ τον άλλο μήνα.

Όπως σας ανέφερα και πιο πάνω λόγο αρκετών υποχρεώσεων δεν μπορούσα να αγοράσω το εισιτήριο με αυτούς τους όρους και έτσι απλά δεν το έπραξα (καλός ή κακώς).

Σημειώστε ότι ήξερα από άλλους ότι πλήρωναν με ευνοϊκούς όρους.

Τώρα που έχω την οικονομική δυνατότητα να το πράξω, δεν θα το κάνω ακόμα και να μου το δώσουν με τους αρχικούς όρους που τους ζήτησα!!!! Αυτό ΟΧΙ γιατί δεν αγαπώ την Ομόνοια αλλά γιατί δεν μου αρέσει όταν εμείς έχουμε πρόβλημα να μην μας δίνουν την απαραίτητη στήριξη για να παρακολουθούμε την αγαπημένη μας ομάδα καθώς επίσης δεν μου αρέσουν αυτά που παρακολουθώ το τελευταίο διάστημα.

Λευτεριά στην ΟΜΟΝΟΙΑ…

Μ.Θ