Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Άποψη αναγνώστη: Τι παέι λάθος

Άποψη αναγνώστη: Τι παέι λάθος

 


Το πρόβλημα είναι ότι οι διοίκηση άφησε τον κόσμο να έχει ελπίδες πρωτάθλημα.

Έκανε λάθη ο Νταμπίζας στο προγραμματισμό με την στελέχωση του ρόστερ αλλά δεν είναι ο Νταμπίζας που ευθύνεται ούτε για τους παίκτες που ήταν πριν έρθει και είχαν συμβόλαιο (Φλορέσκου, Καρλιτος, Ουρσουλιτς, Χριστοφή, Μπαντιμπάγκα) αλλά ούτε για παίκτες που ήθελαν να φύγουν από την ΟΜΟΝΟΙΑ ο καθένας για τους δικούς του λόγους (Ρουνιε, Ρομαρικ, Οικονομίδης, Σκεμπρι, Χαφεζ) δεν θα αναφερθώ στην περίπτωση Ασσίς γιατί κρύβει πολλά ερωτηματικά.

Ο Χριστοφή ξέρετε καλά πως αν δεν τον έπαιρναν στην ΟΜΟΝΟΙΑ και πήγαινε στον αιώνιο ο κόσμος δηλαδή εσείς οι θα έχανε εντελώς την λίγη περηφάνια που του έχει απομένει σαν Ομονοιάτης.

Είναι γνωστό πως η διοίκηση Δώρου Σεραφείμ επέλεξε τον Νταμπίζα για Τ.Δ αφού δεν τα είχε βρει πρώτα με το Αποέλ στον οποίο πρώτα προτάθηκε.

Δώστε πίστωση χρόνου στο Τ.Δ στον Προπονητή στους παίκτες που ήρθαν αλλά όχι στην διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η οποία δεν έχει τα κότσια να πει στους οπαδούς της πως δεν έχει ως στόχο το πρωτάθλημα αφού είναι ξεκάθαρο πως λόγο των οικονομικών προβλημάτων του σωματείου μας είναι δύσκολο να το διεκδικήσουμε. Στόχος μας πρέπει να είναι το Κύπελλο και η έξοδος στην Ευρώπη.

Όσο λοιπόν δεν βγαίνει η διοίκηση να ανοίξει τα μάτια του κόσμου της και να του πει την ωμή αλήθεια η απογοήτευση η γκρίνια η μουρμούρα και αυστηρή κριτική θα είναι εντονότερη με κίνδυνο να χαθεί και το τρένο της Ευρώπης αλλά και η διάκριση στο Κύπελλο αφού οι παίκτες μας δεν θα έχουν πλέον την ψυχολογική δύναμη αλλά και θα τους κυρίευση το άγχος και θα χαθούν οι πιο πάνω στόχοι. Αντιλαμβάνομαι είναι δύσκολο να το πει η διοίκηση αυτό στο διψασμένο πράσινο λαό αλλά δυστυχώς έτσι πρέπει να γίνει.

Με εκτίμηση
Π.Α
Φίλαθλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ