Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Cash Back, Combo και Ειδικά Στοιχήματα για το Κυπριακό Πρωτάθλημα

Cash Back, Combo και Ειδικά Στοιχήματα για το Κυπριακό Πρωτάθλημα

Παίξε Μπάλα με την Bet On Alfa


Δύο αγώνες διεξάγονται σήμερα για το πρωτάθλημα CYTA της Κύπρου. Από το υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Τσέλσι με την Τότεναμ για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ της Αγγλίας.

Νωρίς το απόγευμα (17:00) η Πάφος υποδέχεται την Ομόνοια. Η γηπεδούχος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει έναν βαθμό περισσότερο από την αντίπαλό της. Εντός έδρας παραμένει αήττητη με τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε εκτός έδρας την ΑΕK Λάρνακας με σκορ 3-1. Πλέον έχει στόχο μια θέση στην τετράδα. Η Ομόνοια έρχεται από την βαριά ήττα από τον ΑΠΟΕΛ με σκορ 4-2 εκτός έδρας. Είναι πολύ ασταθής στο φετινό πρωτάθλημα. Στην Bet on Alfa η νίκη της Πάφου προσφέρεται σε απόδοση 3.40, η ισοπαλία στο 3.30, η νίκη της Ομόνοιας στο 2.05, το Over 2.5 στο 2.20, το Under 2.5 στο 1.60 και το Goal/Goal στο 1.95. Ο Combo συνδυασμός «Over 2.5 & Goal/Goal» προσφέρεται σε απόδοση 2.50.

Η Πάφος έχει κάνει έξι ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και οι πέντε από αυτές είχαν σκορ 1-1. Η Ομόνοια έχει κάνει δύο ισοπαλίες και ήταν και αυτές με τελικό σκορ 1-1. Το εν λόγω σκορ στον μεταξύ τους αγώνα προσφέρεται σε απόδοση 5.40 και στην Bet on Alfa τα σκορ έχουν το προνόμιο του Cash Back.

Τι είναι όμως το Cash Back; H Bet on Alfa επιστρέφει τα πονταρίσματα σε Ημίχρονα-Τελικά και Ακριβές Σκορ αν εμφανιστεί λευκή ισοπαλία (0-0). Μπορεί να κερδίσετε επιστροφή χρημάτων όταν χάνεται το στοίχημά σας.

Λίγο αργότερα (19:00) η ΠΑΕΕΚ υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ. Η γηπεδούχος βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και στους τρεις πιο πρόσφατους εντός έδρας αγώνες της έκανε ισάριθμες ήττες. Ο ΑΠΟΕΛ δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα αλλά στη συνέχεια βελτιώθηκε και παραμένει αήττητος στους εννέα τελευταίους αγώνες του με τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε εντός έδρας την Ομόνοια με σκορ 4-2. Και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω κρουσμάτων. Στην Bet on Alfa η νίκη της ΠΑΕΕΚ προσφέρεται σε απόδοση 10.50, η ισοπαλία στο 4.50, η νίκη του ΑΠΟΕΛ στο 1.30, το Over 2.5 στο 1.75, το Under 2.5 στο 1.95 και το Goal/Goal στο 2.20. Ο Combo συνδυασμός «Over 2.5 & Goal/Goal» προσφέρεται σε απόδοση 2.65.

Στα ειδικά στοιχήματα το «να σκοράρει ο ΑΠΟΕΛ και στα δύο ημίχρονα» προσφέρεται σε απόδοση 2.00.

Κατεβάστε τώρα το application της Bet on Alfa για να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή απ’ όπου κι αν βρίσκεστε. Είναι διαθέσιμο και για iOS και για Android συσκευές.

Στις 21:45 η Τσέλσι υποδέχεται την Τότεναμ στον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο θα συμμετάσχει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανονισμός των εκτός έδρας γκολ και αν υπάρχει ισοπαλία στα συνολικά γκολ των δύο ομάδων και στους δύο αγώνες η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι χωρίς να μεσολαβήσει παράταση. Στο πρωτάθλημα η Τσέλσι νίκησε εκτός έδρας την Τότεναμ με σκορ 3-0 στις 19 Σεπτεμβρίου. Και τα τρία γκολ σημειώθηκαν στην επανάληψη. Την Κυριακή η Τσέλσι κατάφερε να πάρει ισοπαλία εντός έδρας από την Λίβερπουλ η οποία προηγήθηκε με σκορ 2-0 στο 26’. Αυτή ήταν η τέταρτη ισοπαλία στους πέντε τελευταίους αγώνες της για το πρωτάθλημα. Η Τότεναμ την Πρωτοχρονιά νίκησε εκτός έδρας την Γουότφορντ με σκορ 1-0 και παραμένει αήττητη σε οκτώ αγώνες στο πρωτάθλημα με πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στην Bet on Alfa η νίκη της Τσέλσι  προσφέρεται σε απόδοση 2.00, η ισοπαλία στο 3.25, η νίκη της Τότεναμ στο 3.80, το Over 2.5 στο 2.00, το Under 2.5 στο 1.70 και το Goal/Goal στο 2.80. Ο Combo συνδυασμός «Over 2.5 & Goal/Goal» προσφέρεται σε απόδοση 2.40 και το Under 1.5 στο 3.10.

Η νίκη της Τσέλσι με ημίχρονο-τελικό Χ/1 έχει απόδοση 4.90 στην Bet on Alfa. Τα σκορ 1-0 και 2-1 υπέρ της προσφέρονται σε αποδόσεις 7.20 και 8.00 αντίστοιχα. Τα σκορ 1-0 και 2-1 υπέρ της Τότεναμ έχουν αποδόσεις 11.00 και 12.00 αντίστοιχα. Τα σκορ στην Bet on Alfa έχουν το προνόμιο του Cash Back.

Η Bet on Alfa προσφέρει στον Λουκάκου απόδοση 5.40 για πρώτο σκόρερ, 5.40 για τελευταίο σκόρερ, 2.55 για anytime σκόρερ και 9.80 στο να σκοράρει 2+ γκολ.

Στην ενότητα Combo υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές:

Νίκη Τσέλσι & Over 2.5 – Απόδοση 3.20

Νίκη Τσέλσι & Goal/Goal – Απόδοση 4.30

Νίκη Τότεναμ & Over 2.5 – Απόδοση 6.60

Νίκη Τότεναμ & Goal/Goal – Απόδοση 7.60

Ισοπαλία & Goal/Goal – Απόδοση 4.50

Τι είναι τα Combo Bets; Σε κάθε αγώνα η Bet on Alfa προσφέρει πολλές περιπτώσεις συνδυασμών του τελικού αποτελέσματος, του πλήθους των γκολ και του αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Για να δείτε όλους τις διαθέσιμες επιλογές με τις αποδόσεις τους επισκεφτείτε την καρτέλα “Combo” που υπάρχει σε κάθε αγώνα.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Αυτά είναι:

  • Mπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
  • Bonus στα παρολί μέχρι 50%
  • Cash Back στο σκορ 0-0

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας εδώ.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια.