Home SPORTS NEWS Χάος τα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Πολλοί παίκτες θέλουν να φύγουν...

Χάος τα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Πολλοί παίκτες θέλουν να φύγουν το συντομότερο

Ο αγγλικός Τύπος περιγράφει ως χαοτική την κατάσταση στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Η ιστορία επαναλαμβάνεται; Κάπως έτσι περιγράφει ο αγγλικός Τύπος την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ήττα από τη Γουλβς. Μια κατάσταση η οποία υπήρχε και στο παρελθόν και μάλιστα φέρεται να ήταν και ο μεγαλύτερος λόγος για την αποχώρηση των περισσότερων προπονητών, από τον Μουρίνιο μέχρι και τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα το κλίμα είναι πολύ κακό, το ηθικό έχει πέσει στα… τάρταρα σε τέτοιο σημείο που η δουλειά του Ράνγκνικ έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολη. Ο Γερμανός, πλέον, αντιλαμβάνεται το πόσο δύσκολο είναι το έργο του, καθώς οι παίκτες φέρονται να μην πιστεύουν στους εαυτούς τους, και πολλοί από αυτούς να σκέφτονται από τώρα το καλοκαίρι και το πώς θα αποχωρήσουν από την ομάδα. Και αυτό διότι λιγοστοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι η άφιξη του νέου τεχνικού το καλοκαίρι δεν θα φέρει αποτέλεσμα.

Ως συνέχεια των πληροφοριών αυτών υπάρχει δημοσίευμα της Daily Mail, το οποίο υποστηρίζει πως οι μισοί παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλουν να αποχωρήσουν από την ομάδα το συντομότερο δυνατό. Κάποιοι από αυτοί βρίσκονται προς τη λήξη του συμβολαίου τους. Κάποιοι άλλοι όχι…

Πηγή:sport-fm.gr