Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΠΡΑΣΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ Ομονοιάτης με δύο παγκόσμια ρεκόρ

Ομονοιάτης με δύο παγκόσμια ρεκόρ

 


Όπως ενημερωθήκαμε, ο Χρίστος Κακουλλή έγινε κάτοχος ενός ακόμη παγκοσμίου ρεκόρ, του δεύτερου για τον ίδιο. Ομονοιάτης από κούνια, ασχολείται με τον τομέα της τέχνης, με τη διάκριση να αφορά την προσφυγιά της Κύπρου.

Διαβάστε ακόμη: Το πρώτο του παγκόσμιο ρεκόρ

Όπως μας ανέφερε, όραμα και στόχος του να βοηθήσει όσο μπορεί, ούτως ώστε να επιτευχθεί η πολυπόθητη επανένωση της Κύπρου μας. Δημιούργησε ένα πίνακα με διαστάσεις 2.50 x 1.50, με την τεχνική του Stencil Art. Στη συνομιλία που είχαμε, μας είπε πως με χαρά ενημερώθηκε από τον οργανισμό των παγκόσμιων ρεκόρ ότι έχει εγκριθεί και έχει θέσει το συγκεκριμένο ρεκόρ στο Ρεcord Setter.

«Είναι καιρός στον 21ο αιώνα να αντιληφθούμε επιτέλους ότι οι ανθρώπινες αξίες δεν πρέπει και δεν μπορούν να διαχωρίζουν ανθρώπους. Ο εθνικισμός και ο θρησκευτικός φανατισμός πρέπει να παραμεριστούν για να μπορούν οι άνθρωποι από όπου και αν προέρχονται και ότι και αν πιστεύουν, να ζουν ειρηνικά, χτίζοντας προοδευτικά τις ζωές τους και των παιδιών τους. Το αίσθημα της νοσταλγίας είναι έντονο, μπορούμε και εμείς εδώ να ζήσουμε ευτυχισμένα από την Κερύνεια μέχρι την Πάφο, από την Αμμόχωστο μέχρι την Μόρφου. Άλλωστε όπως λέει και ο σοφός λαός: “αν θέλεις να πας μπροστά, πήγαινε πίσω και πάρε φόρα”», τόνισε στη συνέχεια.

Συγχαρητήρια φίλε και εις ανώτερα!