Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άποψη Φιλάθλου: Κριτική, μεταγραφές, Ντούρις και οι πρόσφατες επιτυχίες

Άποψη Φιλάθλου: Κριτική, μεταγραφές, Ντούρις και οι πρόσφατες επιτυχίες


Εδώ και καιρό διαβάζω την ανάγκη των οπαδών να εμπλακούν και σχολιάζοντας τα της ομάδας να νιώσουν ότι συνεισφέρουν ή ακόμα και να επιβεβαιωθούν, έστω και αρνητικά για την ομάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν αγωνιούν για αυτήν η δεν θέλουν το καλό της.

Το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό. Το μη φυσιολογικό όμως δεν είναι η εκφορά άποψης. Είναι ο μηδενισμός…

Και ρωτώ. Ποιος είσαι εσυ ρε μάγκα μου που θα κρίνεις τον Ντουρις; Ή ποιος είμαι εγώ να κρίνω τον Μπεργκ; Ή ποιος είναι ο άλλος που κρίνει τον Λαρκου; Αντιλαμβανόμαστε ποιοι είμαστε για αυτούς; Νομίζεις ότι δεν προσπαθεί, ο κάθε ένας μέσα στην ομάδα, να δώσει ότι καλύτερο μπορεί ;

Για αυτούς πρέπει να είμαστε η στήριξη. Μέχρι και για τον γυμναστή λέχθηκε πρόσφατα, επειδή τραυματίστηκε ο Ιγιαγι. Από ραδιόφωνου κιόλας.


Ξέρετε γιατί η Ομόνοια έφερε μέσα επιτυχίες; Διότι πριν δύο χρόνια, μετά την σεζόν τραγωδία, η μεγάλη αγκαλιά του κόσμου της ομάδας άνοιξε τσιαι εβαλεν την μέσα. Αγκάλιασαν όλοι, ολά τα κομμαθκια της. Και δεν αφήσαμε κανένα να την πειράξει. Και επιστέψαμε σε όλους εντος της, κάμνωντας τους να φκαλουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Απλά θυμηθείτε την παρουσία των Μαυρία και Βιτορ, δείτε σήμερα την πρόοδο του Κούσουλου και τη δυναμική του Φαμπιανο, για τον οποίο είμαι βέβαιος πως αποτελεί μοναδική στιγμή στην ποδοσφαιρική του πορεία η παρουσία του στην Ομόνοια, με τόση αγάπη που λαμβάνει.

Ο Γκόμεθ ακόμα εν τσιαμε. Ο Λετσιακς εν τρελαμένος, ο Χουμποτσαν ανανεώνει κομα με την ομάδα. Οι παίκτες μας ρε! Ο Λανγκ, ο Γιάν, ο Ερικ, οι πιο πρόσφατοι στην ομάδα και ήδη πρωταθλητές Σεχου, Παπουλης, Τσεποβιτς. Ε και οι μιτσιοι. Έχουμε σήμερα 5 μιτσιούς που διεκδικούν θέση και κερδιζουν θέση.

Έχουμε δυο διεθνείς Κύπριους τερματοφύλακες και το Πολωνουδι. Επιασαμε Ψάλτη, Γιουστε. Τσιαι ηρτεν τσιαι ο Μιξ μας. Τούτοι οι 22 που σας είπα, θεωρώ ότι διεκδικούν το πρωτάθλημα με αξιώσεις. Στάνταρ!Χωρίς τον Ιγιαγι η τον επόμενο που θα έρθει στην ομάδα.

Ακόμα και για τη διοίκηση ακούγονται σχόλια αρνητικά. Αν είναι δυνατόν. Αυτήν που εξεστράβωσε την ποδοσφαιρική Κύπρο. Αυτή που σήμερα μαθαίνουμε πως εξασφάλισε, λίγο πολύ, αυτά που ζητούσε που το ΓΣΠ και έκλεισε μία συμφέρουσα συμφωνία.

Γυρευκουμεν ουλλοι μεταγραφές. Μα για να γυρευκουμεν μεταγραφές σημαίνει έχουμε πρόβλημα, βάση της άποψης μας, με τους υφιστάμενους.

Αλήθεια όμως. Υπάρχει κάποιος που θεωρεί ότι η ομάδα δεν θα κάνει τις κινήσεις που χρειάζεται; Απλώς θα σας θυμίσω ρε κοπέλια ότι πέρσι το καλοκαίρι η τελευταία μας μεταγραφή ήταν ο Σέχου και πρόπερσι ο Χούμποτσαν.

Και όχι μόνο αυτό. Αντί να ευχόμαστε να πιάσει απόδοση ο Ντουρις, ο οποίος εν αληθκεια ακόμα εν έφκαλε έναν καλό εαυτό στην ΟΜΟΝΟΙΑ, θελουμε άλλο στη θέση του. Οκ, δεκτον. Εν άποψη.

Όσον όμως εν παίκτης μας, και δεν εννοώ μόνο τον Ντουρις, οφείλουμε να στηρίξουμε. Τώρα αν έχουμε την άποψη μας ας την κρατήσουμε για εμας και ας προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε. Την ομάδα μας τσιαι τους ανθρώπους της.

Τούτο που είδα μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Ντιναμο που τον κόσμο μας, ε συγκίνησε με. Τσιαι ας το παραδεχτούμε, εν ήταν ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός που έφκαλλεν η Ομόνοια τα τελευταία πολλά χρόνια. Ηταν πανέμορφο και τιμή μας που σχολιάστηκε και από τους αντιπάλους.

Το ότι μας εγυρισεν που τες εφααμεν, εννοείται. Ο κόσμος της Ομόνοιας όμως ε συμπεριφέρθηκε σαν πρωταθλητής. Τσιαι ο κόσμος της ομάδας εν πρωταθλητής. Σε όλα πρέπει ναν πρωταθλητής. Σε συμπεριφορά και σε στήριξη. Για αυτόν εμεναν η άποψη μου, είναι να συνεχίσουμε να μουρμούρουμε πάντα με αγάπη προς την ομάδα, να περιμένουμε το καλύτερο και να το πιστεύουμε, να εμπιστευτούμε τη διοίκηση μας η οποία κρίθηκε και θα συνεχίσει να κρίνεται για το έργο της. Να κουντησουμεν τους παίκτες μας να μας δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Να παίξουν τσιαι να προσπαθούν πρώτα για την ομάδα και για εμάς.

Όπως καμνουν τα τελευταία δυο χρόνια. Τσιαι σήμερα μπορούμε να είμαστε περήφανοι για όλους μας. Πάμεν παρακάτω, δυνατοί και το κυριότερο ενωμένοι. Πάντα με θετική ψυχολογία και διάθεση.

Τσιαι που ξέρεις. Αύριο ο Ντουρις μπορεί να γίνει Ντούρατσος. Τα παραδείγμα «τελειωμένων» παικτών που αναγεννηθήκαν είναι πολλά.

”Αιώνια Πράσινος”