Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λιασή: «Η Ομόνοια πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά»

Λιασή: «Η Ομόνοια πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά»


Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο λειτουργός του τμήματος μάρκετινγκ της Ομόνοιας Γιώργος Λιασή, ο οποίος αναφέρθηκε στο σχέδιο επιβράβευσης «Privilege».

Αναλυτικά:

«Η Ομόνοια πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά. Στόχος του συγκεκριμένου σχεδίου είναι να επιβραβεύσουμε τον κόσμο της Ομόνοιας αλλά και να τον ανακουφίσουμε οικονομικά. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε κάποια προνομία και κάποιες εκπτώσεις που είναι πάρα πολύ σημαντικές.

Η συγκεκριμένη κάρτα για άτομα άνω των 14 ετών στοιχίζει 40 ευρώ και για κάτω των 14 είναι στα 20 ευρώ. Έχει ισχύει για ένα χρόνο. Το κόστος της κάρτας υπερκαλύπτεται από τα προνόμια που δίνουμε στον κόσμο. Ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο μειώνουμε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας. Δίνουμε εκπτώσεις 20% στη μπουτίκ, 10% έκπτωση στις ακαδημίες. Η συγκεκριμένη κάρτα θα λειτουργεί και ως εισιτήριο διαρκείας για τα άλλα τμήματα του σωματείου μας».

Για τα διαρκείας: «Από βδομάδας θα ανακοινωθούν οι τιμές των διαρκείας. Η διοίκηση της Ομόνοιας έχει μεριμνήσει να είναι πάρα πολύ καλές οι τιμές. Οι τιμές θα είναι μειωμένες για τους κατόχους της »

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

 

Από 24sports.com.cy