Home TOP NEWS “Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο-Ίδια λάθη ξανά και ξανά”

“Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο-Ίδια λάθη ξανά και ξανά”

Όπως έχουμε προαναγγείλει από χθες βράδυ, η μέρα σήμερα ανήκει σε εσάς. Σήμερα έχετε το βήμα να εκφράσετε ανοικτά την άποψη σας. Έχουμε ήδη λάβει πάρα πολλά emails με απόψεις οι οποίες θα κατακλύσουν το OmonoiaNews. Χωρίς καμία λογοκρισία, ελεύθερα και δημοκρατικά!


(Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected])

Άποψη του φιλάθλου Ανδρέα:

Η τελευταία ήττα σε συνδυασμό και με όλη την κάκιστη χρονιά που διανύουμε μας έφτασε στον πάτο.

Από πού να ξεκινήσω και πού να τελειώσω; Από την μυστικοπάθεια που υπάρχει και από την εταιρεία και από το σωματείο; Από τα επαναλαμβανόμενα λάθη που γίνονται από όλο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ; Από την κάκιστη περσινή πορεία στο πρωτάθλημα που ήταν και η χειρότερη στην ιστορία μας; Από την κάκιστη φετινή πορεία στο πρωτάθλημα; Από τον κακό προγραμματισμό του καλοκαιριο; Από τον κακό προγραμματισμό του Γενάρη; Ή από το ότι μας βλέπουν εμάς τους οπαδούς μόνο σαν λεφτά  και δεν μας σέβονται, αλλά μας ειρωνεύονται όπως για παράδειγμα το βίντεο – ανακοίνωσης του Μπεζούς;

Δυστυχώς κύριοι το περσινό πάθημα δεν σας έγινε μάθημα και για αυτό τον λόγο επαναλαμβάνουμε ακόμη μια ντροπιαστική χρονιά. Τα περσινά λάθη που λέγατε ότι δεν θα επαναληφθούν , επαναλαμβάνονται.

Πλέον χάθηκε η εμπιστοσύνη προς την διοίκηση. Όταν δεν τηρούνται οι υποσχέσεις και παράλληλα να κάνουν ότι δεν συμβαίνει τίποτε, η εμπιστοσύνη χάθηκε. Πώς γίνεται να μένετε ΠΑΛΙ τελευταία μέρα(ώρες) της μεταγραφικής περιόδου για να πιάσετε παίχτη και ταυτόχρονα να πουλάτε τον πρώτο σκόρερ της ομάδας μας και να μην τον αντικαταστήσετε;

Την ίδια ώρα που ο δεύτερος σκόρερ σου είναι τραυματίας. Ενώ την ίδια ώρα η ομάδα φωνάζει ότι θέλει ενίσχυση σε όλες τις γραμμές , διότι το καλοκαίρι δεν έγινε σωστός προγραμματισμός. Αυτά όλα που γίνονται είναι ντροπή και θα έπρεπε να υπήρχαν ΗΔΗ παραιτήσεις. Αφού είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορούν να το σώσουν και δεν μπορούν να μας σεβαστούν.

Υπάρχουν και άλλα πολλά να πούμε και να γράψουμε , αλλά νομίζω πως πλέον δεν έχει νόημα. Η χρονιά καταστράφηκε και ότι και να πούμε δεν θα αλλάξει κάτι.