Home TOP NEWS Ευκαιρία και για μερικές δοκιμές πριν τον τελικό

Ευκαιρία και για μερικές δοκιμές πριν τον τελικό

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται αυτό το διάστημα για το σημαντικό παιχνίδι με τον Αποέλ, το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (28/04) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA.


Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ρομάν Μπεζούς, ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του, προσπαθούν μέσα από το υφιστάμενο ρόστερ και τους παίκτες που έχουν στην διάθεση τους, να βρουν τον ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να αντικαταστήσει τον Ουκρανό μεσοεπιθετικό.

Στα δύο τελευταία παιχνίδια με τον Άρη και την ΑΕΚ, ο Ελλαδίτης κόουτς δοκίμασε κάποια πράγματα, όμως εκ του αποτελέσματος δεν του βγήκαν, κυρίως στο ματς με την ΑΕΚ που η μπάλα μάλιστα “έκαιγε”. Συνεπώς ο κ. Αναστασίου στα επόμενα παιχνίδια με Αποέλ και Πάφο FC (πρωτάθλημα) περιμένουμε ότι θα ανακατέψει την τράπουλα από την μέση και πάνω προς στο επιθετικό τρίτο, έτσι ώστε να βρει τον ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να δώσει λύσεις στο δημιουργικό κομμάτι.

Πάντως με βάση αυτά που είδαμε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά και τον Άρη, είναι ότι, το δίδυμο Χάμπος – Κούσουλος δεν πρέπει να χαλάσει καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές ταίριαξαν και έχου δημιουργήσει μια καλή “χημεία” μεταξύ τους. Απ’ εκεί και πέρα ο Σίμιτς μπορεί να αγωνιστεί ως αντί – Μπέζους και στα άκρα να επανέλθει ο Αλιούμ με Σεμέδο.

Όλα αυτά τα γράφουμε στο χαρτί. Ο Γιάννης Αναστασίου που βλέπει πράγματα στις προπονήσεις ξέρει πολύ καλύτερα απ’ όλους κι είμαστε βέβαιοι ότι και στο παιχνίδι με τον Αποέλ, αλλά και στον μεγάλο τελικό θα μπορέσει να βάλει το κομμάτι του παζλ που λείπει από το ρόστερ κι αναφερόμαστε στον Μπεζούς και θα μπορέσει να παρουσιάσει ένα καλό σύνολο για να “χτυπήσει” τα παιχνίδια.