Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Hμίχρονο: Εναλλασσόμενη υπεροχή, χωρίς φάσεις το παιχνίδι

Hμίχρονο: Εναλλασσόμενη υπεροχή, χωρίς φάσεις το παιχνίδι


Την πρώτη επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή έκανε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο παιχνίδι. Κράτησε λίγο παραπάνω τη μπάλα το Αποέλ ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ ήθελε τις αντεπιθέσεις και κάποιες μακρινές μπαλιές για να επιτεθεί. Μετά το 10λεπτο η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε να πατάει λίγο καλύτερα στο παιχνίδι, κράτησε κι αυτή μπάλα χωρίς όμως να δημιουργήσει κάτι. Ήταν πάντως η ΟΜΟΝΟΙΑ που κέρδισε τα κόρνερ και που έβγαλε κι αυτή επιθετικότητα ενώ περιόρισε τον αντίπαλο της.

Μετά το 25ο λεπτό το Αποέλ πήρε πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε τρομερή ευκαιρία για να ανοιξει το σκορ, διπλή με τον Κβιλιτάια. Συνέχισε να έχει την κατοχή το Αποέλ δεν μπορούσε όμως να πλησιάσει την περιοχή μας και να γίνει ιδιαίτερα απειλητικό σε ένα ημίχρονο μέτριο σε γενικές γραμμές, χωρίς φάσεις, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την σπουδαιότερη στιγμή.

 

Α Ημίχρονο

Η πρώτη προϋπόθεση στο παιχνίδι ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ, με τον Αλιούμ να μπαίνει πλάγια στη περιοχή, περίμεναν Σεμέδο και Κακουλλής όμως η πάσα του δεν ήταν καλή.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία όμως ήταν για το Αποέλ όταν ο Κβιλιτάια πήρε μακρινή μπαλιά, ξεπέρασε τον Κουλιμπαλί, πήγε πλάγια έδωσε πίσω στον Εφραίμ που σούταρε με τη μπάλα να κοντράρει και να φεύγει άουτ στο 7ο λεπτό.

Μπήκε επικίνδυνα στη περιοχή μας το Αποέλ με τον Κβιλιτάια, έδωσε έξω στον Σαρφό που σούταρε όμως έπεσαν πάνω του τρεις παίκτες μας, κόντραρε η μπάλα και προ του Κβιλιτάια στον οποίο πήγε η μπάλα, έκανε παρέμβαση ο Κουλιμπαλί.

Στο 29ο λεπτό έχασε εκπληκτική ευκαιρία ο Κβιλιτάια. Ύστερα από προσωπική ενέργεια του Νταγκαλά από αριστερά, έκανε γύρισμα, ο Ουζόχο άγγιξε τη μπάλα η οποία πήγε στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Κβιλιτάια μόνος με το τέρματελείωσε στο δοκάρι και στην επαναφορά έκανε δεύτερη προσπάθεια με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Σουτ του Κούσουλου στις καθυστερήσεις έφυγε ψηλά.