Home TOP NEWS Η λογική λέει Σίμιτς

Η λογική λέει Σίμιτς

Ο Γιάννης Αναστασίου στα δύο τελευταία παιχνίδια με Άρη (κύπελλο) και την ΑΕΚ (πρωτάθλημα) κλήθηκε να παρατάξει την ομάδα μας χωρίς τον τραυματία Ρομάν Μπεζούς, με τις επιλογές των ποδοσφαιριστών στην εν λόγω θέση να μην του βγαίνουν.


Στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Αποέλ αλλά και τα επόμενα που θα ακολουθήσουν θα απουσιάζει και πάλι ο Μπεζούς και η λογική λέει ότι, ο Ελλαδίτης κόουτς θα μεταφέρει τον Βέλικο Σίμιτς πίσω από τον επιθετικό.

Πάντως αξίζει να σημειώσουμε ότι αν τελικά ο Σίμιτς αγωνιστεί στην εν λόγω θέση αντικαθιστόντας ουσιαστικά τον Ρομάν Μπεζούς, αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα κληθεί να αγωνιστεί ως επιθετικός μέσος.

Μέχρι στιγμής ο Σέρβος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε άλλες 77 φορές σε ρόλο επιθετικού μέσου και σκόραρε 19 τέρματα, ενώ έδωσε 7 άσιστ, επίσης να αναφέρουμε ότι είναι η δεύτερη πιο παραγωγική του θέση, πρώτη είναι σαν αριστερό εξτρέμ, πέτυχε 21 τέρματα, έδωσε 11 ασίστ σε 84 συνολικά παιχνίδια.

Ο Γιάννης Αναστασίου αν τελικά επιλέξει τον Σίμιτς να πάρει πίσω από τον επιθετικό, θα περιμένει από τον Σέρβο ποδοσφαιριστή να του δώσει ενέργεια, φαντασία στο παιχνίδι της ομάδας μας, αλλά και να βοηθήσει την ομάδα στο δημιουργικό κομμμάτι κάτι που της έλειψε στο ματς με την ΑΕΚ.