Home TOP NEWS Η σωστή αντίδραση πρέπει να είναι η νίκη στο επόμενο!

Η σωστή αντίδραση πρέπει να είναι η νίκη στο επόμενο!

Χάθηκε χθες (31/03) με την ισοπαλία απέναντι στην Πάφο μια “χρυσή” ευκαιρία για την ομάδα μας να αφήσει την αντίπαλο της στο -5, να προσπεράσει τον Άρη Λεμεσού και παράλληλα να μειώσει στον βαθμό από την δεύτερη θέση και την ΑΕΚ.


Το χθεσινο αποτέλεσμα άφησε μια πικρή γεύση στους ποδοσφαιριστές μας κι αυτό φάνηκε και στα πρόσωπα τους κατά την αποχώρηση τους από τον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο άπαντες καλούνται να σηκώσουν άμεσα κεφάλι, αφού ακολουθούν άλλα επτά κρίσιμα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο στα οποία θα δοθεί η “μάχη” για την επίτευξη των στόχων.

Το ερχόμενο Σάββατο (6/4 | 17:00), η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει ενώπιον της άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι ξανά στην έδρα της και μπροστά από τον κόσμο της, αυτή την φορά κόντρα στον Άρη και όπως είναι διαμορφωμένα τα βαθμολογικά δεδομένα, το συγκεκριμένο παιχνίδι αποκτά μορφή ντέρμπι Ευρώπης.

Σίγουρα μετά από ένα αποτυχήμενο αποτέλεσμα όπως αυτό με την Πάφο, η καλύτερη αντίδραση για την ομάδα μας θα είναι η επιστροφή στις νίκες, όπως έπραξε άλλωστε και μετά την ήττα με την ΑΕΚ νικώντας τον Αποέλ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο παιχνίδι με την Πάφο στο οποίο μάλιστα προηγήθηκε, αδίκησε τον εαυτό της και επιβάλλεται το ερχόμενο Σαββάτο να παρουσιαστεί ακόμη πιο έτοιμη για να πάρει το τρίποντο κάτι που αν το πετύχει θα μπορέσει να προσπέρασει τον Λεμεσιανό σύλλογο και να ανέβει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ την ίδια ώρα θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί απώλειες που θα προκύψουν από το ΑΕΚ – Πάφος.