Home TOP NEWS Η πρώτη του φουλ συμμετοχή συνοδεύτηκε και με ασίστ!

Η πρώτη του φουλ συμμετοχή συνοδεύτηκε και με ασίστ!


Ο Βελγομαροκινός αμυντικός της ομάδας μας, στο χθεσινό παιχνίδι με την Πάφο FC κατέγραψε την πρώτη του φουλ συμμετοχή με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο Αμίν Χαμάς ο οποίος ήρθε στο “Ηλίας Πούλλος” τον Ιανουάριο, προερχόμενος από σοβαρό και δύσκολο τραυματισμό. σε προηγούμενα παιχνίδια του δόθηκε όσος χρόνος χρειαζόταν για να αρχίσει να βρίσκει τα πατήματα του και χθες η τεχνική ηγεσία δοκίμασε να τον κρατήσει στο γήπεδο σε όλο το 90λέπτο.

Ο ποδοσφαιριστής μας είναι γεγονός ότι, είχε μια αρκετά καλή παρουσία στο παιχνίδι με την Πάφο. Ήταν σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα, περιόρισε σε μεγάλο βαθμό τις επιθετικές προσπάθειες των αντιπάλων από την πλευρά του, ενώ όταν του δινόταν η ευκαιρία έκανε τα ανεβάσματα του και σε ένα από αυτά έδωσε και την ασίστ στον Σίμιτς.

Το γράψαμε ξανά, με βάση αυτά που έδειξε με την παρουσία του στον Απόλλωνα, ο Χαμάς  μπορεί να δώσει πολλά στο παρόν και στο μέλλον στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει σε όλη την αριστερή πτέρυγα και πέραν από τις βοήθειες στο αμυντικό τρίτο, έδειξε ότι μπορεί να δώσει και σημαντικές βοήθειες και στο επιθετικό τρίτο.