Home TOP NEWS Με σύμμαχο τον ΛΑΟ για τη νίκη ευρώπης κόντρα στον “αιώνιο”

Με σύμμαχο τον ΛΑΟ για τη νίκη ευρώπης κόντρα στον “αιώνιο”

Ώρα για παιχνίδι, ώρα για “αιώνιο” ντέρμπι για την ομάδα μας σήμερα.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ως τυπικά γηπεδούχος ομάδα, φιλοξενεί σήμερα (19:00 | live@omonoianews) τον Αποέλ στο πλαίσιο της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA, σε παιχνίδι που με ενδεχόμενη νίκη θα σφραγίσει την τρίτη θέση και την Ευρώπη.

Γράψαμε και το προηγούμενο διάστημα για την σημασία και τα κίνητρα για τη νίκη, οι ποδοσφαιριστές μας σίγουρα τα γνωρίζουν κι αυτοί από πρώτο χέρι και πλέον η μπάλα πέφτει στα πόδια τους, οι οποίοι έχοντας σύμμαχο τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΛΟ θα επιδιώξουν να παρουσιαστούν όπως πρέπει στις τέσσερεις γραμμές για να πάρουν το ζητούμενο.

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για την ΟΜΟΝΟΙΑ, τόσο στην θεωρία, όσο και στην πράξη κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα του φετινού πρωταθλήματος, ωστόσο άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο, έχοντα πίστη στις δυνάμεις τους και θέληση θα επιδιώξουν να εξασφαλίσουν το σημαντικό τρίποντο.

Όλοι όσοι θα κληθούν να αγωνιστούν είτε από την αρχή του αγώνα, είτε ως αλλαγή, θα πρέπει να κάνουν ένα πολύ καλύτερο παιχνίδι σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, να παίξουν για 90λεπτά με συγκέντρωση, δύναμη, πάθος και ψυχή, στοίχεια που αν τα έχει στο παιχνίδι της η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αυξήσει και τις πιθανότητες για τη νίκη.

Όσον αφορά τον κόσμο, αναμένεται αυτός να πάει κατά χιλιάδες στο γήπεδο της Πρωτεύουσας και με τον παλμό και την φώνη του θα προσπαθήσει με την σειρά του να σπρώξει τους παίκτες του κ. Αναστασίου για να βάψουν ακόμη ένα “αιώνιο” (το τρίτο για φέτος) πράσινο.