Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ

Οι ποδοσφαιριστές μας θα συναντηθούν σήμερα (20/04) για τελευταία φορά στο “Ηλίας Πούλλος” για να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον αυριανό σημαντικό αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας, ο οποίος θα γίνει στο πλαίσιο της 8η αγωνιστικής των πλέι – οφ.


Η πρόκριση στον μεγάλο τελικό, αλλά και τα αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος, έχουν ανεβάσει στα ύψη την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών μας, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στη Λάρνακα για να δώσουν συνέχεια σε αυτά για να μπορέσει η ομάδα να παραμείνει ζωντανή στο κόλπο του τίτλου.

Όσον αφροά τα αγωνιστικά δεδομένα αυτά είναι γνωστά. Δεν θα μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι τραυματίες Φαμπιάνο, Μπεζούς, Λανγκ, ο Φράνσον που ταλαιπωρείται από ιώση και ο Κουλιμπαλί που είναι τραυματίας. Θα εξαρτηθεί σήμερα αν θα είναι ή όχι στην αποστολή ο Κασάμα.

Απ’ εκεί και πέρα αναμένουμε ότι, ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του θα προχωρήσουν σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο ματς κόντρα στον Άρη για το κύπελλο με κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς να χτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας.

Μετά το τέλος της προπόνησης θα γίνει γνωστή η αποστολή και ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που θα μεταβούν αύριο στο “ΑΕΚ Αρένα” για το σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ.