Home TOP NEWS Δημοσίευμα στην Σουηδία για Αλιούμ: Η ανάγκη στα “φτερά” της Χάμαρμπι, το...

Δημοσίευμα στην Σουηδία για Αλιούμ: Η ανάγκη στα “φτερά” της Χάμαρμπι, το όψιον αγοράς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και η… επιστροφή

Σημερινό δημοσίευμα της Σουηδικής ιστοσελίδας fotbolldirekt.seαναφέρεται στον Σαιντού Αλιούμ, ο οποίος από το καλοκαίρι παίζει με την μορφή δανεισμού από την Χάμαρμπι στην ΟΜΟΝΟΙΑ.


Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι, στην ομάδα της Σκανδιναβίας υπάρχει προβληματισμός για τον τραυματισμό του Εράμπι, ενός ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στα “φτερά” της επίθεσης και έτσι γίνονται σκέψεις για επιστροφή του Αλιούμ που αγωνίζεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ ως δανεικός.

Να σημειώσουμε ότι, το πρωτάθλημα της Σουηδίας άρχισε στα τέλη Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο και οι ανθρώποι της Χάμαρμπι σκέφτονται σοβαρά το ενδεχομένο να προχωρήσουν με την επανένταξη του Καμερουνέζου εξτρέμ στο ρόστερ τους για το υπόλοιπο της σεζόν.

Επίσης να αναφέρουμε ότι στο ίδιο δημοσιεύμα γίνεται αναφορά και στο γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή και θέλει να την εξασκήσει, ωστόσο οι άνθρωποι του Σουηδικού συλλόγου θα επιδιώξουν να πείσουν τον Σαϊντού Αλιούμ να απορρίψει την πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να επιστρέψει στην Χάμαρμπι.

Για το εν λόγω θέμα μίλησε και ο Τεχνικός Διευθυντής της Χάμαρμπι, Μίκαελ Χέλμπεργκ, ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Δεν θέλουμε να το αποκλείσουμε. Εκτιμούμε την κατάσταση, αλλά δεν την ελέγχουμε πλήρως. Πέρα από αυτό, δεν έχω κανένα σχόλιο αυτή την στιγμή».