Home TOP NEWS Μόνο ο Φαμπιάνο

Μόνο ο Φαμπιάνο

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατά την χθεσινή ημέρα προχώρησε στις αποδεσμεύσεις των Παπαστυλιανού, Μπασιρού, Ψάλτη, Μάθιους, Μίλετιτς, Λέτσιακς, Αλιούμ,  ποδοσφαιριστών των οποίων τα  τα συμβόλαια τους έκπνεαν στο τέλος του τρέχοντος μήνα.


Απ’ αυτή την κατηγορία των ποδοσφαιριστών, δηλαδή που τελειώνουν τα συμβόλαια τους στο τέλος του Μάη, έχει μείνει μόνο ο Φαμπιάνο Ριμπέιρο.

Ο Βραζιλιανός κήπερ φυσικά δεν αναμένεται να ακολουθήσει τους επτά προαναφερομένους, καθώς όπως έχει γνωστό το επόμενο χρονικό διάστημα θα περάσει από τα γραφεία για να υπογράψει συμβόλαιο ανανέωσης με την ομάδα μας.

Συνεπώς στην ΟΜΟΝΟΙΑ για περάσουν στην επόμενη φάση του προγραμματισμού κι αναφερόμαστε στο ξεκαθάρισμα με τους παίκτες που διατηρούν συμβόλαιο, θέλουν και περιμένουν να ξεκαθαρίσουν το κεφάλαιο με τους παίκτες που εκπνέει το συμβόλαιο τους τώρα.

Σίγουρα η δουλειά των ανθρώπων της ομάδας προγραμματισμού, είναι πιο δύσκολη για τις  περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που διατηρούν συμβόλαιο, καθώς η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να καθίσει μαζί τους στο τραπέζι, να διαπραγματευθεί και να βρεθεί η “χρυσή τομή” για να μπορέσει να λύσει τα συμβόλαια τους.