Home TOP NEWS Συγκέντρωση, δουλειά, επαγγελματισμός και η νέα ευκαιρία δεν θα αργήσει να έρθει

Συγκέντρωση, δουλειά, επαγγελματισμός και η νέα ευκαιρία δεν θα αργήσει να έρθει


Ο Λοΐζος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Χέρενφεεν και επέστρεψε στην Κύπρο. Αποτελεί σημαντικό μέλος του πράσινου ρόστερ, η χρονιά αναμένεται ότι θα αρχίσει με αυτόν στο πλάνο και είναι δεδομένο πως ο Νταμπράουσκας θα αισθανθεί ικανοποίηση αν τον δει έτοιμο να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα.

Και μπορεί ο Λοΐζος να έχει συμβόλαιο με την ομάδα, όμως αν η επιθυμία του είναι να φύγει ξανά για το εξωτερικό θα πρέπει να γίνει σεβαστή από όλους.

Από την άλλη βέβαια το καλύτερο για τον ίδιο θα ήταν να συγκεντρωθεί για την ώρα στις υποχρεώσεις του με την ΟΜΟΝΟΙΑ κι ακόμα κι αν δεν έρθει άμεσα η δεύτερη ευκαιρία για να πάει να παίξει μπάλα σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα, να δώσει όλο του τον εαυτό στην ομάδα και είναι σίγουρο πως σύντομα θα έχει ενώπιον του νέους ενδιαφερόμενους.

Σε ένα περίπου μήνα αρχίζει η προετοιμασία. Εννοείται ότι ο Λοΐζος θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της, ας σκύψει το κεφάλι και να δουλέψει, να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του και το μέλλον είναι μπροστά του.