Home ΚΥΠΡΟΣ Απόψε στις 21:15 Κροατία – Κύπρος

Απόψε στις 21:15 Κροατία – Κύπρος


Τον πρώτο της αγώνα για την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015 δίνει απόψε η Εθνική ομάδα των Ανδρών.

Αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κροατία σε διεθνή φιλικό αγώνα που θα αρχίσει στις 21:15 και θα γίνει στο Στάδιο «Aldo Drosina» της πόλης Πούλα.

Ο αγώνας με την Κροατία θα βοηθήσει στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία της Εθνικής για τον εκτός έδρας επίσημο αγώνα με τη Βοσνία / Ερζεγοβίνη την ερχόμενη Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου.

Κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα η οποία συμμετείχε στο πρόσφατο Μουντιάλ, οι διεθνείς θα έχουν απόψε πολύ δύσκολη αποστολή, όμως, είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα τους βοηθήσει να μετρήσουν δυνάμεις ενόψει του αγώνα που ακολουθεί.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες στο Στάδιο που θα φιλοξενήσει την αποψινή αναμέτρηση, με όλους τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν μεγάλη διάθεση και θέληση για να αγωνιστούν απόψε και να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο αποψινός αγώνας θα είναι ο τρίτος φιλικός με τον Πάμπο Χριστοδούλου στον πάγκο. Προηγήθηκε το εντός έδρας φιλικό του προηγουμένου Μαρτίου με τη Βόρεια Ιρλανδία (0-0) και το εκτός έδρας φιλικό του Μάη με την Ιαπωνία (1-0).

Στην αποστολή της Εθνικής μας βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:
Γιώργος Αρέστη, Γιώργος Κολοκούδιας, Ηλίας Χαραλάμπους, Λευτέρης Μέρτακκας, Βαλεντίνος Σιέλης, Μάριος Νικολάου, Ανδρέας Μακρής, Γιώργος Εφραίμ, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Κωστάκης Αρτυματάς, Μάριος Αντωνιάδης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Στάθης Αλωνεύτης, Τάσος Κίσσας, Αγγελής Αγγελή, Γιώργος Μερκής, Γιώργος Λοΐζου, Αντώνης Γιωργαλλίδης, Χάρης Κυριάκου, Βίνσεντ Λαμπάν, Κωνσταντίνος Μακρίδης , Δημήτρης Χριστοφή και Ντόσσα Τζούνιορ.

Τον αποψινό αγώνα θα διαιτητεύσει ο Ιταλός Marco Guida με βοηθούς τους Alessandro Giallatini και Matteo Passeri . Ο τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κροάτης Marin Vidulin.

πηγή: cfa